Uusi vanha huppari ja muuta löpinää

Hei taas. Tuli vähän vieroitusoireita,joten ajattelin lyhyen postauksen vääntää. Olen edelleen täällä äitin tykönä. Ylihuomenna menen takaisin Joensuuhun.
Tässä kuvituksena toimii vain huppari,jonka kaivoin isosiskon hylkäämistä vaatteista. Tämä ja eräs toinen olivat ainoat jotka mahtuivat miulle. Mutta kiva tämä ainakin on. Vähän teini ehkä tähtikuvioineen mutta silti mielestäni aika siisti. :D Tuo päällä voisin memmä vaikka opettamaan.
Nyt ajattelin vielä kirjoittaa nopeat kuulumiset tähän loppuun.  Hirveän pitkästi en viitsi kun kännykällä tätä kirjotan. Tällä viikolla olen ollut mökillä enimmäkseen. (kuvia tulee sotten myöhemmin ja juttua vähä enemmän.) Tänään käytiin sitten paikallisessa tapahtumassa,jossa kummipoikani soitti rumpuja bändikerhonsa esityksessä. Ja hyvin soittikin :) Sai taas olla ylpeä kummitäti ;) Poika menee ensivuonna vasta kolmannelle luokalle.
Kuvasin tänään myös asuni,kun olin vähä enemmän nähnyt vaivaa sen suunnitteluun kuin mökillä. Siitäkin on luvassa kuvaa (joskin peilin kautta otettua) sitten kun olen päässyt Joensuuhun ja oman koneen ääreen. Maanantaina sinne tosiaan lähden,ja vietän pari päivää intensiivisesti gradun kimpussa. Ainakin toivottavasti. :D

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Joulukalenteri luukku 8: Pokemon suklaajoulukalenterin luukku 8

Söpö kettutyttö vai femme fatale?

Faktoja x 10