Päivieni vaatteita

Minä muistan aina hirmu huonosti kirjoitella niinä päivinä blogia, kun olen asukuvat muistanut ottaa. Tuloksen a on sitten tämmöisiä postailuja missä on päivän asuja sitten pidemmältä aikahaitarilta se pari tai kolme. Sellaisen toteutan nytkin. ;) Eli kolme asua olisi luvassa. Ensin asu päivältä ennen kuin lähdin äitin luo kyläilemaan. Toisena olisi peilin kautta äitin luona otettua asukuva, joka otettiin lauantaina kun kävimme paikkakunnan tapahtumassa. Kolmas asu on sitten jo tältä päivältä, kun olin jo tullut takaisin Joensuuhun, ja kävimme Timon ja hänen kaverinsa kanssa päiväajelulla (mini roadtripillä) Timon porukoilla.

Ensimmäisenä kuitenkin tunnelmiin reiluakin reilumman viikon takaa. Eli kuvaa asuntomme läheisestä puistosta.


Eli kotikaupungisa pönöttymässä ystävyyden puistossa. Asuna H&M mallia olevat shortsit (ainoat kyseiset vaatekappaleet, jotka omistan) sekä Helsingin Uffista viime kesänä ostamani t-paita. Hattu on viime syksyn löytö Joen jättikirppikseltä.

Tämän jälkeen olinkin sitten viikon mökillä, jossa olin mökkivaatteissa. Sori, ei tule kuvaa niistä : D Seuraavana olisikin toissapäiväinen lauantain asu, joka päällä olin siis eräässä vanhan kotikuntani tapahtumassa.



Vaatteinani tässä toimivat Monkista kesäkuisella Helsingin reissullani ostettu seeprateeppari, äidin kaapista kaivettu hame, joka on ostettu anttilasta, sekä ihan vaan House malliston legginssit sokokselta. 


Lauantain asuuni kuului myös ihanaakin ihanammat pitsikenkäni : D

Nyt päästänkin jo tähän päivään, ja asuuni tänään. 


Tänään ei niin vatsaystävällinen (mukava ja nätti toki muuten) seppälän mekko/tunika. Ja samat legginssit kuin lauantaina. Tuggaki samalla hiuskukalla ja sivuponnarilla höystettynä : D Joka unohtui mainita edellisessä kuvassa. Se on Tampereelta jostain koru/hiuskoru kauoasta, jonka nimeä en nyt muista. Tästä kyvara muuten vielä senverran, että tätä katsoessani huomaan, että pidän vartalossani kaikist amuista osista paitsi tuosta pelastusrenkaasta vyötäröni ympärillä, sekä jenkkakahvoistani. Ilman niitä olisin oikein tyytyväinen olemukseeni : D Silti uskallan pitää kirkkaita värejä, ja ei-niin imartelevan mallisia vaatteita. Tämän mekonhan ostin viime kesänä alnnusmyynneistä juurikin tuon tissileikkaksen, värin sekä selän yksityiskohdan takia. : D 


Elikkä tämmöinen pitsikuvio on tämän paidan juju täällä takapuolella. Rintaliivien takaosa on jäänyt vähän huonosti nyt mutta sille emme enää voi mitään : D Nätti se on silti.

Tämmöstä siis tällä kertaa. Mitä tykkäsitte asuista? Oliks ne hienoi vai huonoi? ;)

Kommentit

  1. Tosi kiva tuo turkoosi tunika! Jos mahamakkarat ahdistaa, suosittelen sellaista muotoilevaa alustoppia. Mulla on Sokokselta ostettu, Maidenform -merkkinen, maksoi 40 € ja on kyllä ollu hintansa väärti. :) laitan sen aina vartalonmyötäisten mekkojen alle, on paljon kivempi ja itsevarmempi olo. Mullakin maha on se ongelmakohta, muuten oon aika tyytyväinen...

    VastaaPoista
  2. Joo, oon miettinyt sellasia muotoilevia alusvaatteita. Tänhetkisellä rahatilanteella en kyllä varmaan raaski sellaista ostaa. Mutta kyllä tuo tunika on niin kiva, että käyttelen sitä siitä vatsamakkaroista huolimatta. :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Söpö kettutyttö vai femme fatale?

Joulukalenteri luukku 8: Pokemon suklaajoulukalenterin luukku 8

Sotkuinen (ja" ruma") totuus elämästäni