Eilistä päivää

Kerrankin olen saamassa aikaiseksi sen ihmeen, että pääsen postaamaan niin, että käytössäni on tuore asukuva. Eiliseltä tosin. Takoitus oli illalla jo kirjoitella tänne, mutta pitkä puhelu hyvä ystävän kanssa vei voiton. ;) Aika reaaliajassa tässä kuitenkin ollaan liikkeellä. 


Eilen olin siis tämän näköisenä liikkeellä. Ensin kävin moikkaamassa ohikulkumatkalla ollutta kaveria coffee housessa, ja kolmeksi menin samassa asussa tapaamaan gradunohjaajaa. Vaihdoin tosin matalammat kengät, ja isomman laukun ennen kuin lähdin yliopistolle. Kaikki vaatteet ovat näkyneen täällä ennenkin, nämä vaan eivät ole vielä yhdistyneet tämänkaltaiseksi kokonaisuudeksi. Tuo paita on ihana, se jotenkin peittää vatsanseudun aika imatelevasti ;) Ei näy pömpöt niin selkeästi. : D


Tässä hieman eri asento. Jostain syystä hymyilen erittäin harvoin kuvissa. Jotenkin se että hymyni kaartuu alaspäin, on häirinnyt aina. Pitäisi mokomasta ajattelutavasta hankkiutua eroon ja hymyillä kuvissakin enemmän. Tämä perusilmeeni kun on aika tuima, vaikka vihainen en olisikaan : D Sekin johtuu noista suupielistä, jotka kääntyy alaspäin.


Tässä vähän lähempi kuva kengistä. Ne on ihan nätit, ja pystyn koroista huolimatta niillä kävelemäänkin. En vain tiedä että onko ne jalalleni  epäsopivat. Kengär kun ovat siskoni vanhat. Jollainhan se on aloitettava korkkareilla kävelyn opetteleminen. Haaveena on, että joskus osaisin kävellä edes pienellä ja leveällä korolla : D

Nyt, ettei menisi vain asuksi ja pönötykseksi tämänkin postaus, niin olisi vielä pari kuvaa eiliseltä. Kaupungilla tosiaan kävin, ja onnistuin pari pientä ostota tekemäänkin. Ensimmäisen antikvariaattisesta kirjakaupasta, ja toisen Seppälästä. 


Elikkä paksu kirja täynnä kummitustarinoita, ja meikkipaletti seppälästä. Tykkään kovasti lukea kummitustarinoita, sekä kauhukirjallisuutta, joten kirja oli huippuostos. Pääsen lukemaan vaikka yhden lkummitustarinan päivässä ;) Luomiväripaletin ostin, koska sellaiselle on ollut tarvetta jo pitkään. Koska budjettini on pieni, päädyin ostamaan seppälästä Wet&Wildia. Tänään olen menossa erään toisen kaverin kanssa Coffee Hauseen, niin pitänee testata uusien luomivärien käyttöä ;)

Eilen sain myös herkkua kaverilta jonka tapasin. Söin kaikki eilen ;)


Kanttarelleja <3 Paistoin ne pannulla ruuan lisukkeeksi, ja hyvin maistui. Kuka sanoi,että terveellinen ruokailu ei voisi tarjota kulinaristisia nautintoja ;) Näihin sienitunnelmiin jätän tämän postauksen. Palaillaan myöhemmin jollain toisella aiheella.

ps. Sain kaksi uutta lukijaa! Jee, vähänkö siistiä : D Kiitos teille, piristitte eilistä päivää. ;)

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Söpö kettutyttö vai femme fatale?

Faktoja x 10

Joulukalenteri luukku 8: Pokemon suklaajoulukalenterin luukku 8