Päivä 4 – Tätä olen syönyt tänään


31-päivän haaste jatkuu. Tätä menoa saan tän tämän vuoden loppuun mennessä tehtyä loppuun ;) Pidemmitää puheita mennään kuitenkin päivän aiheeseen. Eli mitäs sitä on tullut tänään suuhun pantua? 


Aamupalaksi kahvia (kultakatriinaa, jonka seassa Mokkamestareiden mansikkkahvia <3), ja maitorahkaa kera anananksen. : D Olen nyt aloittanut jälleen elämäntapjen muutosprojektin, joten yritän syödä jotain muuta kuin leipää aamupalalla. Luonnonjugurtti ja ananas, tai sitten tämä tämänaamuinen rahka ja ananas toimii oikein hyvänä aamupalakombona. : )


Aamupalan jälkeen käytiin lenkillä, josta reilun tunnin päästä oli lounasaika. Tänään oli tarjolla tekemääni kanarisottoa, sekä eilisen vihersalaatin jämät. Hyvää oli, ja vatsa kiitti ;)


Muutama tynti myöhemmin nettailun ja pienten päikkäreiden jälkeen oli päiväkahvin aika. Suklaan makuista pikakahvia mukillinen, ja banaani kyytipojaksi. Hyvää oli, ja helpotti jälleen nälkää. : D Sitten myöhemmin (ehkä noin reilu tunti) oli aika syödä toinen annos kanarisottoa. Samaa mössöä siis kun lounaaksi, joten en uutta kuvaa enää ottanut. : D


Joskus kuuden jälkeen tie vei päivän toiselle kävelylle, ja  kahdeksan aikaan oli iltapalan aika. Tarjolla oli porkkanaa ja kukkakaalia raakana, chilikastiketta pieni määrä dipiksi, vettä sek pieni lasillinen maitoa. Hyvää ja ravitsevaa. Jos vielä valvon pitkään, niin ennen nukkumaan menoa saatan vielä rouskuttaa näkkärin. : D 

Eli tämmöistä tungin naamaani tänään. : D Mitäs tykkäätte?

Ps.  Oon innoissani huomisesta matkastani Kuopioon. Pitänee ehkä vähän pakkailla tässä vielä. Kahdeltatoista bussi lähtee. Ennen sitä aamu kuluu kai lenkillä, suihkussa ja aamupalalla, sekä nopealla lounaalla ennen lähtöä. Lounasta varten miuta odottaa jääkaapissa tomaatti&vuohenjuusto keitto. Eiköhän sillä yhden bussimatkan istu. : D Otan kamerankin mukaan reissuun, niin saattaa olla että kuvia reissusta ja etenkin käynnistä Matkukseen voi olla luvassa jossain vaiheessa : D

Kommentit

  1. Hyvän näköisiä ruokia. Mä kans tykkään rahkasta ja ananaksesta, tai oikeastaan sekoitan usein rahkaa ja maustamatonta jogurttia ja sitten siihen ananasta. :) Nam.

    VastaaPoista
  2. Juu. Se on hyvää :) Ananans antaa sen verran makua, että ei tarvitse edes paljon muulla makeuttaa. Joskus laitan ripauksen hunajaa :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Joulukalenteri luukku 8: Pokemon suklaajoulukalenterin luukku 8

Söpö kettutyttö vai femme fatale?

Sotkuinen (ja" ruma") totuus elämästäni