Lomatunnelmia

Nyt kun olisi aika siirtyä lomailusta toimintamoodiin, että tästäkin neidistä kuoriutuisi joskus se maisteri, niin on hyvä tilaisuus vielä muistella mennyttä mökkiviikkoa, ja äidin luona oleilua, muutaman kuvan kera ;) Mökillä oli taas todella mukavaa. Kauniit maisemat, uiminen, grillaus (joka näkyy vyötäröllä), muutama lasillinen punaviiniä, sekä ihan vain äipän, ja muiden perheenjäsenten/sukulaisten kanssa hengailu. Ymmärrettävästä syystä, muita ihmisiä ei  näissä kuvissa näy. Maisemia ja tunnelmaa sitten sitäkin enemmän : D


Maanantaille sattui oikein nätti ilma, ja otin paljon kauniita maisemakuvia. Rakastan kuvailla vesimaisemaa kaikesta eniten, koska rakastan vettä. On ne kyllä nuo puutkin kauniita, sitä en voi kieltää.


Uiminen on lempipuuhaani,ja sitähän mökillä pääsee tekemään sydämensä kyllyydestä, jos vain kärsii uida. ;) Lämmintä vettä tuolla enimmäkseen oli. Eikä edes liian lämmintä, vaan juuri sopivaa ja ihanan viilentävää. Taisin mökillä ollessani uida joka päivä.


Mitä tästä nyt sanoisi. Vesistö on vain niin kaunista. Luultavasti tämä on yksi syy siihen, miksi lempivärini on sininen ;)


Tämmöinenkin kaveri mökin pihapiirissä majailee. Käy kaveriksi ainakin tälle tontulle. Piti ottaa veijarista kuva, ja ihan hyvä kuva tulikin.




Eläimistöltäkään ei mökillä välty. Lokkeja kyllä riitti, ja muitakin siivekkäitä. Lokit vain pysyivät aina kaummin paikoillaan, että  niistä sai räpsittyä kuviakin. Joka ilta pari lokkia lenteli, ja riiteli keskenään. Kovaa käkätystä kuului tyynessä illassa. ;) Ovat varmaan olleet naisia sitten ;) Ainakin henkisesti.


Ja tämmöinen mökkihöperö minusta oli kuoriutunut kolmantena päivänä mökillä. : D Pidin vähän omaa kivaa sillä välin kun muu mökkiseurue oli käymässä kaupassa. : D Ihan meikittömänä olossa ei ole minulla mitään ongelmaa vaikka tykkäänkin meikata. Tämmöisiä mökkihassunassukuviakin uskallan julkaista ;)

Muut seurue lähti sitten jo torstaina mutta me äidin kanssa olimme vielä yhden yön. Perjantaina oli hyvä käydä vielä viimeisen kerran päiväsaunassa, ja uimassa, kun oli kaunis ilma. Ti-To oli ollut aika pilvistä ja tuulista, ja torstaina satoi koko päivän. Tyypillistä että parhaat ilmat koko reissulla oliva mökille menopäivänä, ja sinä päivänä kun sieltä lähdimme.


Tämmöinen kaveri oli sitten meitä perjantai-iltana odottamassa äidin tyhjässä kukkapenkissä : D Ei ole varsinaisesti äidin lemmikki, vaan naapurin täti kyseistä herraa hoitelee ja ruokkii. Hän vain käy vähän väliä äidinkin pihalla pyörimässä, kun on joskus muinoin äitini asunnossa asunut.

Ennen siis kuin äiti oli sinne muuttanut. Tätä edellisellä kerralla, kun olin heinäkuun alussa käymässä äidin luona, niin kyseinen kissaherra aiheutti hupia ja hämmennystä yöhän. Heräsin nimittäin silloin eräs yö äidin olohuoneessa siihen, että kissan maukuminen kuului todella selvästi. Ajattelin heti, että kissa on mouruamassa ulkona ikkunalaudalla ikkunan takana. Vaan en pitkään ehtinyt äänen lähdettä kummastalla, kun se jo oli maukumassa vuodesohvan vieressä : D Kaveri oli ilmeisesti tullut makuuhuoneen ikkunasta sisälle, siellä kun oli aukko ötökkäverkossa. Hieman ehkä säikähdin ;) Onneksi tämä Masi-kissa on ystävllinen ja kiltti kisu, ei edes petiin hypännyt vaan kiltisti maukui vain lattialla. Uloshan se laitettiin, josta se sitten pääsi kömpimään nykyiseen kotiinsa nukkumaan, siellä kun on kissalle ikkuna aina auki.

Kommentit

  1. Kauniita maisemakuvia. Rakastan itsekin vesistöjä, etenkin merta ja sinisen puolesta liputetaan täälläkin :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos :) Niistä tulikin yllättävä hyviä, vaikka kamera on vaan pokkari, ja kuvaustaidot vasta kehitysasteella :D Toisaalta vesistöt näyttää aina hyviltä, melkein kuvasta riippumatta.

    VastaaPoista
  3. Oijoi, niin upeita kesäisiä kuvia ♥

    VastaaPoista
  4. Jep, eiköhän noiden avulla kestä sitten sen pitkän talven ;)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Söpö kettutyttö vai femme fatale?

Joulukalenteri luukku 8: Pokemon suklaajoulukalenterin luukku 8

Sotkuinen (ja" ruma") totuus elämästäni