Reissumiestä laulattaa, sanoi J. Karjalainen


Viime viikon keskiviikkona lähdin Kuopioon, kuten taisin mainitakin. Meni siis erään siellä asuvan ystäväni luo käymään. Matka oli oikein mukava. Keskiviikko iltana kävimme katsomassa Kuopion uudessa Finkinossa elokuvan Monsterit Yliopisto. Tykkäsin kyseisestä elokuvasta hyvin paljon. Sain ainakin taas nauraa. Yllä oleva asukin on keksiviikolta. Kuva napattiin tosin jo Joensuussa ennen lähtöä. Äipän vanhan hame päätyi taas päälle. Paita on ostettu Jyväskylän reissulta kirpparilta ja on alkuperäiseltä mallistoltaan Zizzi. Sukkahousut Lindexiltä.

Torstaina olikin suunnitelmissa mennä Matkukseen, Ikean yhteydessä olevaan kauppakeskukseen. Siellä menikin sitten koko päivä kierrellessä erinäisiä kauppoja. Mukavia viimeisiä aleostoksia tein, joista teen jossain vaiheessa erillisen postauksen. Voin sanoa, että enimmäkseen ostin kaikkea pientä, mutta siitä sitten lisää myöhemmin. Painonhallintaprojektin sujuvuudesta näin by the way Kuopiossa olon aikana. Pärjäsin mielestäni melko hyvin. Keskiviikkona syötiin kanaa ja wokkivihanneksia. Torstaina shoppailun jälkeen kävimme syömässä Subwayssä ja yritin ottaa mahdollisimman kevyet täytteet. Aamupalan ja pari iltapalaleivän lisäksi ei kyllä juuri muuta tullutkaan syötyä. Hyvää kuitenkin oli. : D

Vaikka en ostoksia esittelekään,voin näyttää ystävältä saamani lahja (reissu tuliaisen), josta tykkäsin kovasti. Hänellä itsellään on itseasiassa samanlainen, ja molemmat pidimme niitä Matkuksen reissulla.


.Tässä se näkyy. Eli sain ystävältäni tuollaisen hiuskukan, joka on tällöä kertaa ponnarin muodossa. Siinä on siis kaksi tuollaista kukkaa. Ystävälläni oli peräti ei vain samanlainen vaan myös samanvärinen tällainen. Tykkään kovasti. : D 


Kuopiossa oli aika sateinen ilma koko reissun ajan. Se ei onneksi kauheasti haitannut. Vettä tuli kyllä taivaalta jokseenkin kuuromaisesti. Joka tapauksessa matka oli erittäin onnistunut. Minulla ainakin oli taas hauskaa ystäväni seurassa. Harmi vaan, että vierailu piti jättää verrattain lyhyeksi ja lähteä Joensuuta kohti jo puoli kymmenen bussilla perjantaina. Piti nimittäin ehtiä yhden bussiin, jotta pääsin äitini luo. Hänellä kun oli lauantaina synttärijuhlat ja sinne oli päästävä. Muuten olisin voinut viipyä Kuopiossa pidempäänkin!

Äidin synttäreille kannatti kuitenkin mennä. Se teki äidin iloiseksi, sain viettää aikaa suvun parissa, ja tietenkin syödä hyvin : D Hyvä että sattui synttärit herkkupäiväksi ;) Tähän loppuun voisinkin laittaa kuvan notkuneesta herkkupöydästä. 


Kaikista huipuinta oli, että tarjolla oli myös voileipäkakkua. : D Se on meitsin lempparia, jota ei pitkään aikaan ollutkaan juhlissa. Nyt söin kyllä vatsan täyteen sitä ;) Uutta herkkupäivää odotellessa voi vain kyseistä kuvaa ihailla ;)

Kommentit

  1. Tosi nätti tuo ensimmäinen kuva, sun tukka näyttää tosi kivalta! Pitäisi itsekin yrittää ottaa käyttöön tuo herkkupäiväkäytäntö...nyt olen pysynyt aika hyvin siinä, että viikolla syön terveellisesti, mutta viikonloppuna aina lipsuu. :D

    VastaaPoista
  2. Kiitos, kiitos :) Ite en kyllä oo tällä hetkellä kauheen tyytyväinen tukkaani. Tuntuu koko ajan siltä, että pitäs mennä kampaajalle :D En vaan oo saanut aikaseksi.

    Herkkupäivä kerran viikossa on vaikeeta. Ainakin pyrin siihen. Pitää kyllä tunnustaa että äipän luona meni vähän yli. pitihän nyt sunnuntaina meinaan nauttia vähän rääppiäisiä :D

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Joulukalenteri luukku 8: Pokemon suklaajoulukalenterin luukku 8

Söpö kettutyttö vai femme fatale?

Sotkuinen (ja" ruma") totuus elämästäni