Päivän asu


Vietettiin tänään ystävän kanssa kaveripäivää :) Kävimme kirpparilla, sekä kauppoja kiertelemässä kaupungilla. Lopuksi menimme kiömäinalaiseen ravintolaan syömään, ja täytyy sanoa, että ruoka oli todella hyvää. Loppuilta onkin mennyt pyykkiä pestessä, ja katsoessa vuokraleffaa. Maleficient on nyt sitten nähnyt, ja olihan se ihan hauska ja kaunis tarina. Disneykuorruttleella tosin eli ehkä hieman liian siirappinen, ainakin lopussa. Söoöjä olioita siinä kyllä oli.

Nyt kuitenkin muutama kuva päivän asusta.





Päällä oli kirpparilta joskus löytynyt nalle-teeppari (tämä oli muuten Timon idea asuun, nalle-paita siis :D ), Seppälän kauluspaita joka on farkun näköinen, mutta ei taida olla farkkua. Alaosana hame, jonka sain Timon siskolta kun tämä lahjoitti vanhoja vaatteitaan pois. Alunperin hame on Lindexiltä. Se on todella kiva, harmi vain että noissa kuvissa ei näy sen hieno kuviointi ollenkaan. :( Sukkahousut olen ostanut S-outletista, joka sijaitsee Joensuussa Sokoksen alakerrassa. 

Itse pidin tästä asusta. Se oli mukava ja rento, ja oikein kivan näköinen kokonaisuus. Täydellinen asu rentoon shoppailupäivään ;) 

Kommentit

  1. Söpö paita. :D Mukavan rento asu kaveripäivälle. :)

    Maleficent oli kyllä ihan kahtomisen arvoinen, tosin minustakin se oli ehkä hitusen liian siirappinen..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos^^ joo, Maleficent oli lällympi kun luulin :/ Mutta oli se leffa kuitenki iha jees ja siinä oli söpöjä örmelöitä :)

      Poista
  2. Ihana hame! Pitäisi itsekin käyttää enemmän hameita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, se on ^^ Suosittelen kyllä hameiden käyttöä. Ne on kivoja :)

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Söpö kettutyttö vai femme fatale?

Joulukalenteri luukku 8: Pokemon suklaajoulukalenterin luukku 8

Sotkuinen (ja" ruma") totuus elämästäni