Maanantaiun jatkumo

Voi elämän kevät mikä päivä on taas tänään ollut. Maanantaitunnelmissa olen ollut vielä tänäänkin. Miten sitä voikin viikko alkaa niin huonosti. Ensimmäisenä, kun aamulla katsoin ulos, sieltä näytti tältä...


Hyvin synkkää siis, ja luntakin oli yön aikana tullut. Koko päivän kuitekin satoi sittemmin vettä, mikä sopi kyllä muutenkin päivän mielialaan. Nukuin aamulla ensinnäkin liian pitkään, joten en ehtinyt menemään lääkäriin luomeni kanssa, kun kahdelta oli tentti edessä. Luomi on edelleen kipeä, tosin ei yhtä pahasti kuin eilen. Huomanna sitten sinne lääkäriin. Kaiken hyvän lisäksi posti toi sähköntasauslaskun, joka ei paljoa piristänyt summallaan. Aamupäivä ennen tenttiä menikin sitten tenttiin kertaillessa. 


Muun muassa ylläollevan näkymän kanssa vietin aikaani koko aamupäivän sen lisäksi, että kävin suihkussa ja tein ruokaa. Yliopistolle menin kuitenkin sillä mielentilalla, että tentti menee varmasti ihan jees, ja päiväkin muuttuu paremmaksi. Kunnes sitten yliopistolla kohtasin seuraavan vastoinkäymisen. En millään meinannut saada sateenvarjoani kiinni, siitä oli se lukitussysteemi jotenkin jumissa tai rikki. Paniikissa sitten tappelin sen kanssa, ja sain sen juuri ja juuri ennen tentin alkua aisoihin. Tentti nyt meni miten meni. Olin siellä yli puolitoistatunita ja sain kirjoitettua kaksi konseptellista melkein täyteen, joten eiköhän se ihan kohtalaisesti mene. Fiilis on kuitenkin enemmän ja enemmän ollut tällainen.



On tässä päivässä ollut hyviäkin puolia. Kävin tänään tentin jälkeen kaupunginkirjastosta lainaamassa vähän kirjoja. Tosin sielläki kun menin maksamaan myöhästymismaksujani, annoin virkailijalle vahingossa opiskelijakorttini, kun piti antaa kirjastokortti. Loppuun vielä pari kuvaa, jotka kuvastava päiväni hyviä puolia.


Tällaista herkkua söin tänään, ja se sentään maistui hyvälle, ja antoi vähän jotain iloa tähänkin päivään. ;) Salaattini koostuu ihan vain jäävuorisalaatista, maustamattomista kanansuikaleista, jotka maustoin suolalla, pippurilla ja teelusikallisella texmexmaustetta, kirsikkatomaateista, viinirypäleistä ja salaattijuustosta. (oneabefetajuustosta)


Toinen iloinen asia tässä päivässä on sitten nuo ylläolevat kaverit, jotka lainasin kirjastosta. Kaipailin jotain kevyttä lukemista, joten napparin pari Agatha Christien dekkaria, Charlaine Harrisin vampyyriromantiikkaa ja siiten yllätyskortin eli Carrien nuoruusvuodet. Eiköhän noita lukemalla saada viikon positiivisuuskäyrä taas nousuun. Mikään ei ole niin rentouttavaa ja, saa unohtamaan huolia kuin kirjojen lukeminen. Eikä haitaksi ole sekään, että Charlane Harrisin hengentuotteen kannessa on True Blood tv-sarjasta (Joka on siis tehty noiden kirjojen pohjalta) tutun Ericin kuva. Kyllä sitä katselee mielellään. ;)






Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Söpö kettutyttö vai femme fatale?

Joulukalenteri luukku 8: Pokemon suklaajoulukalenterin luukku 8

Sotkuinen (ja" ruma") totuus elämästäni