Den första maj

Nonii, nyt olikin sitten pitkästä aikaa vähän pidempi tauko tänne kirjottelussa, ei sillä että olisin missään vaiheessa kovin aktiivisesti kirjoitellutkaan ;) Just ja just ehdin korkkaamaan tästä ensimmäisen päivän toukokuuta, ja kirjottelemaan näin vapun kunniaksi vähäsen. Tosin todella lyhyestä on virsi kaunit tällä kertaa, kun en ole niitä harvoja kuvia kamerasta vielä jaksanut siirtää tänne.

Kuopion reissu siis hujahti tuossa. Viime keskiviikkona sinne menin ja lauantaina tulin takaisin kotiin. Reissuun mahtui paljon kaikkea kivaa. Ihan vaan hegailua ja juttelua hyvän kaverini kanssa, jota olin visiteeraamassa. Käytiib myös tsekkaamassa yöelämää, shoppailemassa ja Kuopion museon näyttelyissä. Kivaa oli, ja ostoksiakintuli tehtyä. Jossain vaiheessa voisin sitten niistäkin laittaa kuvaa, ehkä.

Vappu meni tässä kotona ollessa. Eilen vappuaattona kävi kaverit lautapelailemassa sen jälkeen kun olin suurimman osan päivästä käyttänyt eräiden nettitehtävien tekoon. Tänään oltiin sitten Timon kanssa enemmän ja vähemmän kahdestaan ja katsottiin Game of Thronesia parin jakson verran.Vapputorillakin käytiin, mutta se ei ollut kovin kummoinen kokemus. Säästyipähän rahat kun ei löytynyt muuta ostettavaa kuin irtojäde. : D Tuuliainen oli kyllä kova tänään, joten jäätelön syöminen vähän palelsi.

Kaikenlaista on siis tällä välin tapahtunut. On ollut sellainen lomailufiilis, ja nyt pitäisi sitten tehdä loppurutistus koulujuttujen suhteen parin tentin merkeissä ja silleen. Kevätsiivouskin pitäisi vielä tehdä ennen kuin kesäloma voi alkaa. Kesällä tosin teen varmaan pari tenttiä tuossa joutessani. Kesätöitä kun ei taaskaan ole. Vaan onneksi sitä kesän juuri ja juuri ilmankin pärjää.  Korkein tavoite tässä koulun suhteen olisi se, että saisin viimein oikeustieteen kurssit suoritettua. Kaksi tehtynä ja pisteet rekisterissä, kolme jäljellä ;)

Vaan nyt iltateelle, ja kohta sitten nukkumaan. Sen verran suupieliä revityttää. ;) Huomenna sitten kokeilen jos saisin kirjoitettua enemmän.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Söpö kettutyttö vai femme fatale?

Joulukalenteri luukku 8: Pokemon suklaajoulukalenterin luukku 8

Sotkuinen (ja" ruma") totuus elämästäni