Väsymys maximus

Jaahas, se on ollut tänään pitkä päivä. Ensin meinasin etten tänne kirjoitakkaan tänään mitään mutta silti tulin tähän nyt skriivailemaan. Ihquu! Tänään meillä oli siivouspäivä. Tosin aloittaminen venyi jonnekin kolmeen iltapäivällä, ja valmiita oltiin sitten joskus kymmenen maissa. On se tääkin, kun tuota rojua on siunaantunut niin paljon. Ei ihmekään, että menee aikaa, ja paljon tuohon siivoamiseen...

Jaa, keksisinköhän jonkun kuvan tähän postaukseen. Pitäs laittaa joku koneella oleva kun viimesimpiä kuvia en ole kamerasta eestynyt tänne laittamaan. Tosin eii siinä kamerassakaan ole tällä hetkellä kovin kummoisia kuvia. Jospa nyt kun on kevät ja valoisaa, voisi ottaa ulkona joitain kivoja kuvia jossain vaiheessa, ja laittaa tänne. Nyt kuitenkin laitan kuvan siitä ainoasta muumirasiasta, joka ei ole täällä näkynyt, jottei jää täysin kuvattomaks tää postaus. Se kun on kuitenkin ollut tarkoitus tänne jossain vaiheessa laittaa, niin miksi ei nyt.


Tämmöinen ihanuus siis on kysessää. Muumiamamma-rasia, jonka käyttötarkoituksena on olla teepussien piilopaikkana. Tosin jostain syystä en ole niitä siinä pitkään aikaan pitänyt. Ihana rasia kyllä on kysessä. Olen tainnut joskus aiemmin kertoa, että olen muumifani. Haluaisin muumimukeja enemmän samoin kuin rasioita. Valitettavasti kaappitila loppuu kesken, puhumattakaan rahoista, joten pitänee toistaiseksi tyytyä näihin, mitä jo on olemanssa. Jeah.

En tiedä huomasiko kukaan (jos tätä nyt kukaan edes lukee), että vaihdoin fonttia ja fontin väriä tähän blogiin. Kaipailin taas vaihtelua. Toivottavasti muutos meni nyt parempaan suuntaan eikä huonompaan. Itse ainakin tykkään. Lukeeko tätä blogia muuten kukaan, jolla on oma blogi? Olisi kiva saada välillä kommentteja. Vaan toisaalta, jos ei ole mitään sanottavaa niin mitä sitä turhaan kommentoimaan. : D Olisi vaan kiva tietää, että lukeeko tätä joku muukin kuin facebookaverini tai muut tuttuni. Edelleenkin rohkeasti vaan kommentoimaan. Olisi kiva saada palautetta. : D Niin ja jos jollain olisi postaustoiveita, niin nekin olisivat tervetulleita. Samoin toivottaisin risut ja ruusut tervetulleiksi. Etenkin ne risut, koska haluaisin kehittää blogiani parempaan suuntaan. 

Joo, se näistä jorinoista. Taidan lähteä sänkyyn lukemaan kirjaa ja käydä sitten nukkumaan. Väsyttää aika kovasti. 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Söpö kettutyttö vai femme fatale?

Joulukalenteri luukku 8: Pokemon suklaajoulukalenterin luukku 8

Sotkuinen (ja" ruma") totuus elämästäni