Pari asua ja paljon kuulumisia!

Eipä ole nyt mennyt ihan nappiin nämä minun blogisuunnitelmani. Tarkoitus oli tässä kuussa kirjoittaa jotain joka päivä mutta se ei sitten toiminutkaan, kun ei viitsi ilman asiaa ja kuvia kirjoitella päivittäin. Meni taas pitkään ennen kuin sain kuvia siirrettyä kamerasta koneelle. Vaan nytpä sitten saankin noilla kuvilla kolme eri postausta aikaiseksi. Ehkä parempi niin, saan sillä tavalla kuvia sen oheen kun kirjoitan kuulumisiani vaikka kuvat eivät nyt ihan reaaliajassa olekaan. ;)


Tässäpä olisi nyt ensimmäisenä parin viikon takaista asukuvaa. Tällaisessa asussa lähdin silloin pari viikkoa sitten Kuopioon. Tuo hame mahtui taas pitkästä aikaa päälle, en ollut ennen tuota käyttänyt sitä pariin vuoteen. Kivaa oli se välillä saada päälle vedettyä. ;) Laitetaanpa tuohon alle vielä toinen kuva. 


Tässö kuvassa näkyy tämä paitavalinta hieman lähempää. Kukkaismenininkiä oli siis jos silloin asussa, vaikka kevät ei ihan kunnolla vielä ollut alkanutkaan. Tai ainakaan lämpimät kelit vielä odottelivat nurkan takana. Tykkäsin kovasti tästä asusta. Se oli kovin tyttömainen. Kuopioon liityen minulla onkin sitten tällä hetkellä koneella lähinnä ostoskuvia mutta niitä saatte nähdä sitten omassa postauksessaan, joka tulee käsittelemään vaatteita sitten vähän enemmältikin. ;)


Nyt sitten tässä päästäänkin hieman tuoreempiin kuviin. Tässä on siis asuni viime viikon keskiviikolta, joka päällä kävin yliopistolla istumassa luennoilla ja muutenkin hengailemassa. Tuossa on tuo ennen pääsiäistä löytämäni kirpparilöytö, koirapaita päällä. Muuten vaatteet ovat lindexiltä kotoisin. Tykkään paidasta tosi paljon vaikka se onkin vähän tyköistuva. Se on kuitenkin erittäin mukava päällä. 


Tässä sama asu vähän lähempää ja muutenkin tuon päivän ilmettä. Mukava asu, joka päällä viihdyin oikein hyvin. Harmi kun tuon paidan teksti ei näy tuossa kuvassa. Siinä siis lukee "Don´t make me beg" :D Kuvathan otin itse peilin kautta, kun ei ollut "hovikuvaaja" paikalla. Sen näköisiä nuo kuvat ovatkin ;) Tästä päästäänkin sitten kuulumisiin seuraavaksi.

Viime viikko oli mielestäni oikein mukava, vaikka toisaalla ollutta kultaa tulikin ikävä. Viime viikon maanantaina tosiaan siivosin vaatekaappini ja katselin elokuvaa kotona ihan rauhassa. Otinpa myös kuvia Kuopion ostoksista ja kirpparilöydöistä, sekä hyllykaappini sisällöstä sängylle pinottuna. ;) Niistä kirjoittelen sitten huomenna oman postauksen. Tiistain ja keskiviikko menivät luennoilla ja kaupungilla pyöriessä. Tiistaina tosiaan katsoin sen Suomi-Sveitsi pelinkin, mikä oli ihan kivaa katsottavaa poiketen perjantain ja eilisen peleistä aikapaljon. Niin ja keskiviikkonahan kävin jo erään kaverin kanssa korkkaamassa terassikauden vaikka siellä kyllä oli vielä hieman viileää. Tulipahan maisteltua uutta mansikan makusita bagardi breezeriä. ;) Vaan laitetaanpa tähän väliin kuitenkin vähän esimakua tulevaan vaatepostaukseen.



Torstaina menin sitten iltapäiväjunalla äipän luo äititenpäiväviikonlopuksi. Pari päivää meni telkkua katsellessa ja kirjoja lukiessa, ja tietysti myös jääkiekkoa seuratessa. Suomen peli Ranskaa vastaan oli vielä hienoa katsottavaa samoin kuin Kanadan pelin ensimmäinen erä. Sen jälkeen on mennyt enemmän ja vähemmän päin prinkkalaa. Toivottavasti tänään menisu paremmin. Eilenhän olimme vanhimman siskoni perheen luona äitienpäivää viettämässä ja siellä syötiin hyvin, oltiin yhdessä ja katsottiin se karmea Suomen peli USA:ta vastaan. Kaveripariskunnan kyydillä pääsin sitten eilen illalla takaisin Joensuuhun.

Niistä viimeviikkoisista luennoista vielä sen verran, että ne olivat mielenkiintoiset ja antoisat. Nyt niiden jälkeen pitäisi kirjoitella 4-5 sivuinen essee niistä, ja Art Spiegelmanin sarjakuvasta Maus. Sitä ennen olisi tosin luettava tällä viikolla keskiviikkona edessä olevaan tenttiin, joka on siis toinen osa viiden pisteen Venäjän historian kurssia, josta ensimmäisen osan, eli luennot ja luentotentin ,kävin lävitse jo huhtikuun puolella. Nyt olisi siit kolmen pisteen tentti edessä, johon en ole vielä edes lukenut. Pitäisi tässä tänään ja huomenna jotenkin siihen tuleva ainokainen kirja kahlata lävitse. Tämä blogin päivittäminen taitaa olla vähän taas tenttiinluvun välttelyä. : D 

Tänään olisi siis vielä luvassa vähän tenttiin lukua, lenkillä käyntiä, ja tietenkin Suomen peli taas illalla. Tällä kertaa Kazakstania vastaan. Toivottavasti menisi paremmin kuin eilen. Yöllä kahdentoista aikaan pitäisi mennä Timon kanssa Game Stopista  hakemaan sille jotain peliä, jota se on hehkuttanut jo pitkään. Diablo III:sta. Kaikkea sitä pitääkin tehdä kun on avoliitossa nörtin kanssa. ;) No joo, pitäisi varmaan lopetella tällä erää. Taitaa olla pitkälti tätä tekstiä taas. Toivottavasti edes joku jaksoi lukea.




Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Söpö kettutyttö vai femme fatale?

Joulukalenteri luukku 8: Pokemon suklaajoulukalenterin luukku 8

Sotkuinen (ja" ruma") totuus elämästäni