Tänään...

Olen lähinnä ollut vain sisällä ja katsellut ikkunasta ulos. Sateinen päivä takana. Tarkoitus oli alunperin, että olisin sateen lakattua lähtenyt lenkille mutta enpä saanut sitä aikaiseksi. Liikunnallisesti tämä viikko on ollut kyllä muutenkin aika köyhä. Tänään kävimme kaupassa kuitenkin. Sen jälkeen oli ruuan ja the big bang theoryn ensimmäisen kauden katsomisen aika. Joskus on hyvä olla ihan vaan sohvaperunanana : D

Sain tänään sentään jotain aikaiseksi. Luin viikon päästä koittavaan valtiosääntöoikeuden tenttiin, ja onnistuin jopa tekemään muistiinpanoja. Ihanaa kun voin kerrankin sanoa aloittaneeni ajoissa ;) Tämän huikean suorituksen jälkee join sadepäivän kunniaksi Sadepäivän ilo nimistä teetä ja söin omenaa. Ihanasta mymmelikupista nautin teen, tietenkin. ;) Blogejaki on tullut luettua. Tämä päiviä koostui siis erittäin arkisista asioista, mikä oli ihan hyväkin eilisen jäänitysnäytelmän, eli Suomen pelin jälkeen. USA onneksi voitettiin ja sai taas hengähtää, Huomenna tosin joutuu taas jännittämään ja nitroillekkin voisi olla käyttöä, kun Suomi kohta välierissä Venäjän. Huh. 

Vaan nyt jos sallinette palaan lukemaan muiden bloggaajien hengentuotoksista. Eiköhän tässä ollut suht kattava raportti tästä minun ah niin huikeasta pävästäni. ;)

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Söpö kettutyttö vai femme fatale?

Faktoja x 10

Joulukalenteri luukku 8: Pokemon suklaajoulukalenterin luukku 8