Ihaa!

Ajattelin, että voisin nyt tämän toukokuun ajan ainakin yrittää kirjoittaa tänne jotain joka päivä. Välillä ihan vaan kuulumisia, ja välillä ihan jostain aiheestakin, jos keksin jotain kivaa. Blogin kirjoittaminen on kuitenkin jotain mistä nautin todella paljon, vaikka lukijoita ei juuri olekaan eikä kommenttejakaan ole hirveästi tullut. Kommentteja toki toivoisin, joten jos joku tätä lukee, niin kommentoida saa kyllä. Mielelläni lukisin kommentteja, ja parannusehdotuksia tähän blogiin. ;)


Kuvina tähän postaukseen ajattelin nyt laitta tällaisiä poikaystäväni ottamia kuvia, jotka hän otti Ihaa-pehmostani ja parista muusta jutusta eräänä päivänä tällaisellä jännällä ominaisuudella, joka oli hänen puhelimessaan. Tämä ylläoleva kuva on tällä hetkellä taustakuvana koneellani. Siis kuva on otettu puhelimen kameralla sellaisella asetuksella, joka saa kuvat näyttämään piirustuksilta yms. Hauskoja kuvia tuli ;) Tuossa alla on sitten eri jutuista otettu kuva. Sängystä tämäkin, ja hahmona kilpikonnapehmo. : D


Tänään on ollut sellainen peruspäivä. Arkeen paluu vapun jälkeen, tosin pehmeä sellainen. En ole mitään kovin järkevää tehnyt. Olen vain lukenut blogeja ja kuunnellut youtubesta musiikkia. Yhden levynkin tilasin cdon.comista sen jälkeen kun olin youtubesta siinä olevia kappaleita kuunnellut ja tykästynyt niihin. Siellä kun oli joku alennuskampanja, että levy oli alennuksella. Esittelyn levyn sitten kun olen sen saanut. Siihen voi tosin mennä pitkään. Toimitusaika 2-5 päivää. En malta odottaa! Onneksi kappaleita voi sillä välin kuunnella sieltä youtubesta.


Äsken katsoin emmerdalet ja lakkasin kynsiä. Samalla sävyllä taas, ja itseasiassa vanhojen kuluneiden lakkojen päälle. Niinhän ei tietysti saisi tehdä vaan kun ei ole kynsilakanpostoainetta tällä hetkellä ja kyllästyin jämävärikynsiin. : D Nyt kirjoitan tätä blogikirjoitusta ja kuuntelen uutisia samalla. Kohta olisi tarkoitus pelailla tanssipeliä, ja nostella vähän painojakin. Loppuilta menee sitten siinä, ja varmaan tulee syötyä rahkaa ananaksella ja katsottua Greyn Anatomiaa illalla. Huomenna aloitamme sitten kaksipäiväisen keävstsiivousurakan poikaystäväni kanssa. Jee! 

Palaillaan huomenna ;)




Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Söpö kettutyttö vai femme fatale?

Joulukalenteri luukku 8: Pokemon suklaajoulukalenterin luukku 8

Sotkuinen (ja" ruma") totuus elämästäni