Summer on my mind

Se taitaa olla kesäloma. Huh, jännää. Olen jokseenkin valmistautumaton tähän ihmeeseen. Toisaalta olen hyvinkin valmis. Edelleen ahdistaa monet asiat mutta sitten niiden vastapainona on muutamia juttuja, jotka aiheuttavat myös sitä kauan kaivattua hyvää mieltä.

Kuten vanhojen euroviisusuosikkien kuunteleminen. Lisäksi olen innostunut kirjeiden kirjoittamisesta. Tai no, olen ainakin aloittanut kirjekaverin etsinnän. Yhden kirjeenkin jo sain, vastauksen lähettämääni ensimmäiseen kirjeviritelmään. Aion katsoa syntyykä siitä uusi mukava harrastus. Ainakin sillä tavalla voin taas opetella pikkuhiljaa sitä, miten niihin uusiin ihmisiin tutustutaan. Se kun tuntuu välillä olevan kovin vaikeaa.

Kävin myös eräs päivä kirjastossa, taisin itseasiassa mainitakin siitä? Jokatapauksessa lainasin lisää lukemista vanhojen lainojen jatkoksi. Muun muassa yhteisniteen Maameren tarinoista, joita en ole ennen lukenut. Ne tuovat iloa. Ehdin nyt kesällä lukemaan luultavasti aika paljon, kun ei ole paljon muutakaan tekemistä. (no, pari kesäseikkailua on suunniteltu, ja ne toteutuu jos rahat vaan riittää.)

Gilmoren tyttöjen neljäs kausi on myös tulossa minulle. Ei olisi oikeastaan vara sitä ostaa mutta päätin silti sijoittaa siihen. Se on kuitenkin miun mielenterveyden ja rentoutumisen kannalta, kaiken viimeaikojen stressaamisen päälle, aivan älyttömän tervetullutta ja mieltä nostattavaa tekemistä. Koetan nimittäin rentoutua tästä alkulomasta, niin sitten voin taas keskittyä opiskelujuttuihin jälleen sitä mukaa kun syksy lähenee.

Huomenna ei ole mitään erityisen tärkeää tekemistä. Pitää tosin ilmoittautua perusharjoitteluun, toivottavasti muistan. Muuten menee herkkupäivää vietellessä vissiin. Palaillaan me astioille taas sitten joskus, kun saan viimeaikaisia asukuvia siirrettyä koneelle.
Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Söpö kettutyttö vai femme fatale?

Faktoja x 10

Joulukalenteri luukku 8: Pokemon suklaajoulukalenterin luukku 8