Päivän asua ja fiiliksiä


Vähän asukuvaa kehiin. Tällaisellä kombinaatiolla olin tänään liikkeellä, kun käutiin kaupassa päivällä. Kukkafiilis. Tykkän todella paljon tuosta kukkapaidasta vaikka sen malli ei ehkä ole minulle kovin imarteleva. Siinä on kuitenkin keväinen fiilis, eikä se ole liian räikeä, koska siinä on tuo musta pohja. Äitini tosin sanoi tuosta paidasta joskus huhtikuussa, että se on aika värikäs. Ei siinä muuta värikästä ole kuin nuo isot kukat. Farkkutakin olen ostanut joskus viisi vuotta sitten Lappeenrannan Robin Hoodista. Ehjänä on säilynyt vaikka sitä olen monta kevättä paljon käyttänyt. Se on siis palvellut hyvin. ;)



Kaupasta lähti tänään ruokaostosten lisäksi tällaiset meikkisudit mukaan. Nekin vain sen takia, kun entinen meni rikki. Tällä hetkellä ei ole varaa tuhlailla mihinkään ylimääräiseen. Vaatteitakaan en aio ostaa nyt pitkään aikaan muualta kuin ehkä kirpparilta. Sieltäkin vain jos löytyy jotain todella kivaa. Saattaa nimittäin tulla odottamattomia kuluja tässä lähiaikoina, joten joka penni, joka minulla on säästössä tulee olemaan tarpeellinen. Ei siitä sen enempää. En ala raha-asioitani sen kummemmin puimaan läpi, kunhan vain sanon, ettette odota mitään uusia ihania vaatteita täälää näkevänne joka viikko. ;) Shortsit olisi kyllä sellainen vaate, jonka ostaisin ihan normikaupasta, jos vain hinta olisi kohtuullinen ja hyvin istuvat yksilöt löytyisivät. 


Tässä sitten nappaamani huikea kuva lenkkivarusteistani. Lenkillä kävin siis tänään Suomen huonosti menneen pronssipelin jälkeen. Ei tullut edes sitä pronssia Suomelle. Sille ei nyt voinut mitään. Taidan unohtaa jääkiekon nyt vuodeksi taas eteenpäi. Seuraan jääkiekkoa siis vain majoukkue turnausten aikaan. Mitään SM-liigaa en katsele, enkä NHL:ää. Lenkkivaatteina minulla on aina nuo mustat collarit ja ihana hupparini. Sen nimi on Tarmo : D Ai miksi?

No kun...

.... siinä seikkailee tällainen kaveri. Eli Tarmo lähikauppias turkiksissa ;) Kummini pitivät joskus Tarmo lähikauppaa, ja pääsin heidän kanssaan pari kertaa tarmokauppiaiden risteilylle mukaan. Toisella kerralla olin jo lukiossa ja menin sinne yhdessä sylikummin ja hänen tyttärenpoikansa kanssa. Sillä kerralla kaikki osallistujat saivat tuollaisen Tarmo-hupparin. Pidin sitä päällä muistaakseni erässä matikan kokeessa tuomassa onnea. Onnea se toikin, koska sain kyseisen kokeen juuri ja juuri läpi. Ainakin muistaakseni. : D Se muisteluista. Nyt olisi vuorossa kerrankin kuvia, joita otin ulkona. Nimittäin tuolla kotipihalla nappasin parit fotot. : D






Siinähän niitä. Seuraavan kerran voisin kuvailla ulkona vähän kauempana kotoa. Tänään oli näemmä liputuspäivä. Kaatuneiden muistopäivä vissiin. Pääsin ottamaan pari lippukuvaa. : D Kaunis päivä oli tänäänkin, kuten kuvista huomaatte. Lenkilläkin tuli siis onneksi käytyä. Tosin silloin aurinko oli pitkän aikaa pilveesä. Lenkin jälkeen ilta sujuikin katsoessa jääkiekon finaalia. Valitettavasyti Slovakiakaan ei mahtanut Venäjälle mitään. Vaan sellaista sattuu. Hienosto Slovakia kuitenkin tänä vuonna pelasi, kun pääsi noin pitkälle. Joo, se siitä jääkiekosta. Nyt on aika siirtyä odottamaan euroviisuja, jotka odottavat jo kulman takana. Tosin niiden suhteen en edes elättele mitään harhakuvia, että suomen viisu kovin hyvin pärjäisi. Eiköhän se omakin suosikki löydy jostain muusta maasta. Saa nähdä.

Nyt iltateelle ja sitten nukkumaan. Huomenna pitäisi ainakin tenttiin lukea ja taidanpa pyörähtää kirpparilla, jos eestyn sellaiselle päivälenkille lähtemään. Palaillaan taas astioille jonain toisena päivänä. Moro!





Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Söpö kettutyttö vai femme fatale?

Joulukalenteri luukku 8: Pokemon suklaajoulukalenterin luukku 8

Sotkuinen (ja" ruma") totuus elämästäni