Tänään

Jääkiekko pauhaa taustalla. Tykkään katsoa MM-lätkää, yleensä katson nimenomaan Suomen pelit. Niin ja ratkaisupelitkin sitten. Tänään vaan vähän tylsä peli ollut mutta ainakin toistaiseksi Suomi on johdossa. Tosin maaleja olisivat voineet tehdä jo montakin, paikkoja ainakin olisi. Se jääkiekosta.

Tänään on ollut eilisen siivouspäivän jälkeen ihanan tekemätön päivä. Käytiin kaupassa, kävin sen jälkeen kirjastossa. Pienellä kävelylläkin tuli käytyä, ja leivoinkin tuossa hieman. Noita aktiviteetteja lukuunottamatta olen sitten enimmäkseen lukenut tänään. Luin Waris Drierin elämää käsittelevää Aavikon Kukkaa, ja tykkäsin siitä todella paljon. Se on mielenkiintoinen elämäntarina. Kirjoittelen siitä tarkemmin tuonne kirjallisuusblogin puolelle jossain välissä.

Huomenna olisi ohjelmassa aamupäivän kirpparireissua ja kahvivieraitakin tulee. Muuten varmaan lepoa ja Timon kanssa yhdessäoloa. Jään ilmeisesti ensiviikolla yksin kotiin muutamaksi päiväksi, joten pitää viettää kullan kanssa aikaa nyt viikonloppuna.

Huomisen jälkeen voisi sitten olla kuviakin vuorossa. Pitää vaan patterit ladata. Tulossa sitten Kuopion ostoksia ja mahdollisia kirpparilöytöjä, jos niitä huomenna teen. Sellaista. Palaillaan taas astioille, seuraavan kerran ihan asiankin kanssa ;)

Kommentit

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Söpö kettutyttö vai femme fatale?

Joulukalenteri luukku 8: Pokemon suklaajoulukalenterin luukku 8

Sotkuinen (ja" ruma") totuus elämästäni