Kuopion vaatelöydöt

Tässä ruuan valmistuessa ajattelin, että voisin kirjoitella niistä vaateostoksista, jotka tein Kuopiossa. Tuli mieleen, että olisi ihan järkevää jakaa näitä juttuja hieman muutamaan eri postaukseen kuin tehdä taas sellaista pitkää sepustusta. Eli nyt tulevat sitten reissulta ostetut vaatteet, muut jutut laitan sitten joskus myöhemmin. Samoin kuin ne täällä kotopuolessa tehdyt kirpparilöydöt. Here goes. ;)


Aikajärjestyksessä mennää, eli tuossa yllä olisi nyt ensimmäinen löytö, jonka Kuopiossa tein. H&Mstä ostettu kesähamonen. Väri on siis tuollainen tummansininen vai liekö vähän sellainen tummansinisen ja harmaan sekoitus tuo väri. Kuviot ovat pienen pieniä kukkia. Katsotaan olisiko tuolla kuvissa jotain, josta sen näkisi vähän paremmin.


No niin, tässä olisi sama hame vähän lähempää ja sängylle levitettynä. Kuviot ei nyt kauhean tarkasti näy mutta varmaan huomannette, että pientä kuviota siinä on. Täydellinen kevät/kesä hame, jota hainkin. Ihme oli myös se, että koko 44 mahtui minulle päälle, ja vieläpä H&Mn vaatteessa. Se on kai tuo mallli sellainen, että vähän leveämpikin lantio sinne mahtuu sisälle. ;) Se tästä hameesta, joten mennäänpäs eteenpäin, toiseen hameeseen. Myönnön jo nyt, että kyseinen seuraavassa kuvassa esiintuleva hamonen on ehkä sellainen villikortti. : D


Elikkäs tällainen aika lyhyt trikoohamonen. Ei kuitenkaan liian lyhyt, älkää peljätkö ;) Gina Tricotista on tämä, ja on muuten ensimmäinen vaate, jonka kyeseisestä rättiketjusta omistan. Tykästyin vaan tuohon kuvioon ja väreihin aivan älyttömästi. Tarkoitus olisikin pitää häntä sellaisten mekkojen ja tunikoiden kanssa, jotka hametta voisivat kaivata seurakseen sen sijaan, että pitäisin pelkkiä legginssejä. Eli en aio yhdistää tuota hametta mihinkään kovin tiukkaan tai niukkaan yläosaan. Saa nähdä miten paljon kesällä tulee tätä hamosta käytettyä. Siinä on kuitenkin sitä jotain, joka minuun vetoaa. ;)

Sitten olisi vielä viimeinen vaateostos, (lukuunottamatta rintsikoita, joita en aio täällä esitellä) jonka Kuopiossa tein.


Elikkä Kuopion Seppälän alennuksesta löytynyt farkkumekko. En tiedä tekeekö tämä kuva nyt oikeutta hänelle. Tämä oli Great Girls mallistoa, ja yllättävän hyvännäköinen sellaisen malliston vaatteeksi. Yläosasta se on jopa hieman löysähkö minulle mutta ei kuitenkaan liikaa. Sitäpaitsi olen vähän perso tällaiselle farkunväriselle ja oloiselle kankaalle mekoissa tai vaatteissa ylipäätänsä vaikka minulla ei niitä vielä paljon olekaan. Kovasti sellaisia kuitenkin aina katselen. Tällä kertaa tulin ottaaneeksi mukaankin ;)

Jospa laitan vielä toisen kuvan tähän alle, jossa helma ei ole asettunut noin tyhmästi. 


No ei näköjään paljon parempi asettelu ole tässäkään mutta saatte ehkä paremman kuvan sitten joskus kun eestyn ottamaan/otattamaan asukuvan seuraavan kerran kun kyseinen vaatekappale on päällän. ;) Tällaisiä olivat siis vaatepuolen löytöni Kuopiosta. Mitäs tykkäätte?

 Ensikerralla varmaan vuorossa ne kirpparilöydöt. Muutaman Kuopiosta ostamani tavarajutun esittelen sitten joidenkin arki- ja pohdintapostausten kylkiäisenä. Palaillaan taas astioille jossain vaiheessa!






Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Söpö kettutyttö vai femme fatale?

Joulukalenteri luukku 8: Pokemon suklaajoulukalenterin luukku 8

Sotkuinen (ja" ruma") totuus elämästäni