Lazy sunday

Aurinko paistaa, ja on ihanaa. Mukava sunnuntai siis tulossa, tai siis menossa. Kellokin on kohta jo kolme. Tulin taas kirjoittelemaan, jipii. Kuvaton postaus vaan valitettavasti nyt, kun kameran patterit ovat latauksessa, niin ei ole voinut ottaa kuvia, vaikka valoa saattaisi jopa olla senverran, että tulisi ihan kivoja kuvia.

Jokatapauksessa voisin kertoa hieman eilisestä päivästä. Aamuisesta kirpparireissusta ainakin, että löytyi pari kivaa juttua. Olisi löytynyt enemmänkin, mutta niissä kivoissa jutuissa, joita vaan katselin, oli kaikissa sitten joku sellainen juttu, etten heitä ottanut edes sovitukseen. Kun siellä olisi ollut sellainen kiva harmaa paita, jossa olisi ollut EIffel-tornin kuva. Siinä oli se huono puoli vaan,että tuntuisi oudolta pitää sitä, kun en ole edes koskaan käynyt Ranskassa. Lisäksi siellä olisi ollut ohut neulemainen paita, siis sellainen missä on napit. Ihan kivan värinen mutta en sitten ottanut sitäkään sovitukseen jostain syystä. Yksi syy siihen, etten kaikkia kivoja juttuja sovitellut, oli myös se, että monesti ihmiset hinnoittelevat niitä kirppisjuttuja ihan ihmeellisesti. Liian korkein hinnoin siis vaatteen laatuun ja kuntoon nähden. Monta kivaa juttua olisi lähtenyt sovitukseen ja ehkä mukaankin, jos hinta olisi ollut vähän toisenlainen. Noh, jokainen hinnoittelee juttuja niin kuin parhaaksi näkee.

Niistä jutuista, jotka lähtivät mukaan, en kerro nyt. Niistä otan sitten joku päivä kuvia,ja laitan tänne,kun kuvathan kertovat enemmän kuin tuhat sanaa. ;)

Loppupäivä eilen menikin sitten herkutellessa, ja katsellessa Game of Thronesia, ja yhtä elokuvaa. Ei mitään sen ihmeellisempää siis. Tänään olisi sitten taas Suomen peliä ja sellaista. Kävelylläkin voisi illasta käydä. Vaan nyt olisi kohta ruoka edessä, joten päätän tämän kuvattoman sepustukseni tähän. ;)

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Söpö kettutyttö vai femme fatale?

Joulukalenteri luukku 8: Pokemon suklaajoulukalenterin luukku 8

Sotkuinen (ja" ruma") totuus elämästäni