Kädetöntä menoa


Tänä aamuna tuntui erityisen vaikealta saada itseään kokonaan hereille. Heräsin niska jumissa ja pää kipeänä. Lorvin sohvalla ylettömän pitkään, koska ei huvittanut tehdä mitään. Onneksi Timo oli niin kultainen, että keitti minulle kahvia, niin pääsin sitten aamiaiselle. Loppujen lopuksi aamu oli aika haahuilua. Jaksoin snetään lopulta laittautua, ja lähteä sinne yliopiston kirjastoon hakemaan vähän gradukirjallisuutta lainaan. :D Syömässäkin kävin sitten siellä.



Asuna toimi tänä kesänä Helsingin reissulta ostamani mekko, jota ei täällä blogissa olekaan vielä näkynyt. Yhdistin siihen kirpparilöytöni eli sinisen neuleliivin, ja mielestäni asusta tuli todella onnistunut. Mekko on siis H&M:n Divided mallistoa, jota ei ilmeiseti Joensuun liikkeessä myydäkään. Ei ainakaan naisten puolella. En ole ainakaan huomannut. Jotenkin tuntuu siltä, että tuo mekko käy minulle ihmeellisen hyvin. Mielestäni näytän se päälläni aika hyvältä. Sitä ei satu usein, että olisin tyytyväinen ulkonälööni. : D

Niin ja koska kuvat tuntuivat tänään muutenkin onnistuvan yli odotusten, niin laitanpa kaksi muutakin kuvaa samasta asusta esille. Tästä mekosta tuli nyt kertaheitolla lempparimekkoni : D




Kirjastossa käynnin jälkeen toin kirjat kotiin, ja tarkoituksenani oli lähteä kaupungille ostamaan liimapuikkoa, ja käyttämään synttäritarjouslappuani Yves Rocheriin. Ja piru periköön sen kaupan. : D Siellä oli myös 35% alennus Vihreä Hinta tuotteista, joten saatoin hieman viilliintyä. Onneksi käyn siellä yleensä harvoin, niin sallittakoon tämä materian haaliminen vielä tämän kerran. Ostinpa itselleni synttärilahjan. : D

Yksi ostoksistani oli kynsilakka, ja tokihan äsken jo kynteni sillä lakkasin. Värivalinta tuli otettua nyt päivän asun värimaailman mukaan jostain kumman syystä. : D Kuvankin otin kynsistäni mutta päin mäntyähän sen valotus ynnä muut asiat meni. Laitetaan nyt kuitenkin se kuva tännekin. Kyllä siitä sen värin jotenkin erottaa.

Sumea kuva, mihin lie tarkentanut. Korallin sävyinen tuo kynsilakka ainakin kuitin mukaan on. Vernis Brilance nimeltään on hän. On muuten hyvälaatuisin lakka kaikista kynsilakoistani. Peittävyys aivan eri luokkaa, kun millään vanhemmalla lakallani. Kiiltokin on aika mahtava. Ehkä siksi kuvan ottaminenkin oli hankalaa.


Muita ostoksia Yvesiltä olivat Sexy Pulp ulta-volume mascara, hoitoainen kuiville ja vaikeasti käsiteltäville hiuksille sekä volyymiä antava kampaussuihke ohuille hiuksille. Kaupan päälle sain vielä valita ison suihkusaippuan, ja päädyin ottamaan mansikan tuoksuista. Voin sanoa, että tuoksu on aivan ihana jo vain pullosta nuuskaistuna. Lisäksi, koska kyseessä oli synttäritarjous, sain jokavuotisen synttärilahjani. Tällä kertaa se oli vähän pettymys, koska kyseessä oli pieni hajuvesipullo, enkä minä käytä hajuvettä. koska asun erään hajuhaittaisen nimeltämainitsemattoman mörököllin kanssa : D Eikä tuo tuoksu minuaakaan oikein huumannut. No, aina ei voi voittaa, ja ehkäpä sitä joskus tulee käytettyä.
Puolustuksekseni voin sanoa, että ainakin kaikki nämä tuotteet sain alennuksella. Joten ihan mukavasti siis. 

Tiimariinkin pääsin liimaostoksille. Liimapuikosta en ottanut kuvaa, koska ei se nyt niin hieno ole. Mukaan tarttui kuitenkin myös kansio (pöytä, jossa kaikkien tuotteiden hinta oli 2euroa).


Kansioitahan tarvitsee aina, ja katsokaa nyt kuinka söpö tuo on :D Loppukevennykseksi vielä eräs epäonnitunut kuva. Antakaa anteeksi huono ja erittäin sairas huumorini. : D Sain päivän ensimmäiset ja suurimmat naurut kyseisestä kuvasta. :D Älkää ottako liian tosissanne. Minulla on joskus hieman outo huumorintaju toisinaan, ja musta huumori iskee minuun.


Liikuttelin käsiäni juuri kun Timo otti tämän kuvan, ja tässä näyttää siltä kuin minulla olisi käsien tilalla vain tyngät.


Kommentit

  1. Kivoja ostoksia! :) Kauniin värinen tuo kynsilakka. Mulla on myös tuo marjainen suihkugeeli ja se on i-h-a-n-a-a. :)

    VastaaPoista
  2. :) Joo, mie voisin nuuskia tuota vaan koko loppupäivän jos vaan kehtaisin :D Ihan harmittaa ettei entinen suihkusaippua oo vielä loppu. :P

    VastaaPoista
  3. Kuten jo facessa sanoin, tuo mekko on kerrassaan upea! Sopii sulle älyttömän hyvin. Kivalta näyttää kosmetiikkaostoksetkin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, kyllä kattelin itekin noita kuvia siihen malliin että kerrankin on ollu nappi vaateostos :D Kerrankin tunsin itteni ihan nätiksi.

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Söpö kettutyttö vai femme fatale?

Joulukalenteri luukku 8: Pokemon suklaajoulukalenterin luukku 8

Sotkuinen (ja" ruma") totuus elämästäni