Kirppislöytöjä ja helatorstain höpinät

Jaahas, tänään on sitten helatorstai. Ei mikään kovin erilainen päivä kuitenkaan minulle, kun ei ole luentoja tänä keväänä enää muutenkaan. Kotona vaan pitäisi lukea tenttiin ja kirjoittaa pari esseetä. Eilenkin oli tentti. Melkein jäi tekemättä kun menin vähän hämilleni siitä, että se oli laitettu väärällä etunimellä. Minulle se kuitenkin oli laadittu. : D Virheitä voisi siis sattua.

Tänään olisi ohjelmassa ainakin siivoamista ja illalla Suomen peli. USA.ta vastaan, pitää toivoa että tulos olisi erilainen kuin sunnuntain pelissä. Peliherkkuna on tällä kertaa jotain hieman terveellisempää kuin sipsit. Tarkoitus olisi dippailla kurkkua ja porkkanaa kermaviilidippiin. Nam! Ajatelin ihan ensimmäisenä tässä tehdä viimein sen postauksen niistä kirppislöydöistä. : D


Ensimmäisenä pääsivät nyt sitten nämä kaksi. Eli hattu, jonka löysin SPR:n Kontista kahdella eurolla ja muumipehmo, joka sattui käteeni ensimmäisenä Valintakirppikseltä. Muumi lähti mukaan kun se oli niin hellyyttvä. Piti saada pelastaa se. : D Olen  vähän höperö aina noiden pehmolelujen sun muiden söpöjen höpsötysten kanssa. Niitä tuntuu löytyvän aina kaikkialta. 


Tässä olisi sitten jo vaatetta esillä. Kyseessä tällainen finlaysonin tunika tai paitamekko, miten sen nyt ottaa. Valintakirppikseltä tämäkin. Väri tummanvioletti ja helman kuviot valkoisella. Tykästyin kovasti vaikka aluksi mietin että näyttääköhän se liian yöpaitamaiselta mutta tulin siihen tulokseen, että ei. Pusero se on ;) Sopii varmaan mekoksi legginssien kanssa, ainakin takapuoli peittyy ihan hyvin. : D


Toinen vaatepuolen löytö Valintakirppikseltä oli sitten tällainen Hello Kitty-college. En hirveästi ole tällaisiä käyttänyt mutta nyt ihastuin kovasti. Ihanan muhkea paita, ja olen aina halunnut jonkin vaatteen (muunkin kuin sukat) Hello Kittyn kuvalla. Nyt sain sen, ja vielä ihan kohtuuhintaan. ;) Tämä voi syksyllä olla ihanan lämmin. Nyt keväällä ja kesällä tuskin tarvitsen missään noin lämmintä paitaa. Pitihän se silti ostaa kun kerta päälle mahtui. ;) Tykkään todella paljon.

Siinäpä ne löydöt sitten olivatkin. Eihän niitä montaa ollut mutta olivatpa sitäkin mieluisampia.  Mitäs tykkäätte näistä löydöistä? Nyt pitäisi mennä tekemään jotain muuta tästä koneen äärestä. Ensimmäisenä korjaamaan suustani päässyttä sammakkoa. Sen jälkeen olisi hyvä kyhätä jotain ruokaa ja siivoilla. Palaamisiin!



Kommentit

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Söpö kettutyttö vai femme fatale?

Joulukalenteri luukku 8: Pokemon suklaajoulukalenterin luukku 8

Sotkuinen (ja" ruma") totuus elämästäni