Asua ja vastauksen kysymyksiin


Luvassa vastauksia kysymyksiin, eli kysymyspostaus. Höystettynä tämänpäiväisillä asukuvilla. Ensin asukuvaus. Alla oleva kukkamekko (Anttila), päällysmekko eli violetti neulemekko (Kirppari, Inwear), Sukkahousut&vyö (Lindex), ja pöllökoru Jim& Jill.


Seuraavaksi haluan sanoa kiitokset teille kaikille kolmelle, jotka lähettelitte kysymyksiä ;) Ilman teitä saisin tuskin aikaiseksi minkäälaista kysymyspostausta. Nyt saan jonkinlaisen väännettyä kasaan :D Seuraavan kuvan jälkeen menemme viimein itse asiaan, eli kysymyksiin ;) 


Seuraavat kysymykset kysyi SaraCupCakez

Lakkailetko kynsiäsi:

Lakkaan kynsiäni kyllä mutta en tee mitään hienoja lakkauksia, vaan yleensä lakkaan vain jollain värillä ja that´s it. Haluaisin kyllä ehkä opetella lakkaamaan ja koristelemaan kynsiäni monipuolisemmin, mutta olen niin poropeukalo kädentaidoissa, niin en tiedä miten ne sitten onnistuisivat :D

Mistä yleensä ostat vaatteesi?

Ostan vaatteita aika paljon kirpparilta nykyään. Muuten vaatteet ovat useimmiten Lindexiltä, H&Mstä, Kapphalista ja Seppälästä. Muista rättikaupoista myös Cubus ja Gina Tricot ovat vähän edustettuna. Haluaisin ostaa enemmän Monkista, Indiskasta ja Cyberchopista, mutta kyseisiä kauppoja ei ole täällä, ja olen huono käyttämään nettitilauksia. :D

Kuvaile itseäsi viidellä adjektiivilla?

Äkkipikainen, puhelias, pohdiskeleva, toisinaan ujo ja rauhallinen ;)

(Toivomuksena oli myös jonkinlainen asuntopostaus, ja olen laittanut sen korvan taakse ;) Jahka kerkiän, niin yritän sellaisen värkätä :D)


Seuraavat kysymykset ovat Hannalta

Mikä on mielestäsi opettajantyössä parasta?

Lyhyehköllä kokemuksella sanoisin että ihmisten kanssa työskentely, se että tuntisuunnittelussa ja opettamisessa voi oikeasti käyttää myös luovuutta (etenkin omissa aineissani), ja sitten seiskaluokkalaisten opettaminen :D Se on mahtavaa, ne jaksaa vielä olla innostuneita historiasta ;)

Entä haasteellisinta?

Ajankäytön suunnittelu ihan tuntisuunnittelusta, aina siihen mitä kaikkea ehtii yhden tunnin aikana käsitellä. Samoin haasteellista on minusta kurinpito niin sanotusti, sekä arvostelu. Itse opettaminen (joskin siinäkin on omat ongelmansa/haasteensa) on mahtavaa mutta kokeiden ja koulutöiden arvioiminen on työlästä ja vaikeaa. Samoin kurinpito, se mitä saa ja kannattaa tehdä sen suhteen, ja se mitä ei saa.


Seuraavat kysymykset ovat taas Elenalta

Mistä päin Suomea olet kotoisin?

Mie olen kotoisin ihan täältä Itä-Suomesta. Tosin teknisesti olen Savon, en Pohjois-Karjalan tyttöjä, vaikka synnyinkuntani ei kauhean kaukana Joensuusta olekaan ;)

Onko sulla puolisoa, vai asutko yksin?

Minulla on avomies, jonka kanssa on asustelut yhdessä reilu viisi vuotta. Ollaan samanmoinen määrä oltu kihloissakin. Naimisiin meno hamassa tulevaisuudessa Tottelee nimeä Timo, ja saattaa sivulauseissa esiintyä blogissakin, vaikka varsinaisesti hän ei blogini aiheisiin kuulukkaan. :)

Kuka on sun lempikirjailija, tai lempikirja?

Mie olen sellainen lukutoukka, että näitä on monia. :D Kirjablogissa tulee kirjoiteltua aiheesta enemmän. (http://narseskankirjanurkkaus.blogspot.fi/). Sanotaan nyt tähän kuitenkin, että fantasiakirjallisuus on vienyt sydämen. Harry Potterit eritoten. :)

Mikä on sun lempiväri?

Tykkään monista väreistä :) Aina olen kuitenkin sanonut tähän lempiväriasiaan että sininen. Se ei vaihtele koskaan, se on ikuisesti yksi lempiväreistäni. :D Tällä hetkellä ole syttynyt myös vihreälle, oranssille, ja violetille :D

Mitkä ovat arkimeikin suosikkituotteet?

Meikkaan aikalailla fiiliksen mukaan. Joskus vähemmillä tuotteilla, ja joskus enemmillä. Jokaisessa meikissä on kuitenkin Rimmelin Stay matta puuteri, lumenen Natural Code rajauskynä, ja jonkilainen kosteutus & BB-voide mukana. Tykkään myös silloin tällöin käyttä Lumenen Full Moon huulipunaa myös arkimeikissä.

Mikä on vaarallisin tilanne missä olet ollut?

No, en varmaan missään :D En oo koskaan ollut fyysisessä vaarassa. Tosin olin pienenä keuhkokuumeessa, joka ehti äityä aika pahaksi ennen kuin porukat vei miut sairaalaan. Se on ollut ehkä vaarallisin tilanne. Kuulemma olisin voinut kuolla sillon...

Onko sulla ajokortti?

Ei ole :D Aikalailla raha(lähinnä sen puute)kysymys.

Milloin aloit käyttämään nettiä?

Ala-asteella varmaan atk-tunneilla. En muista tarkalleen milloin. Enemmän aloin käyttämään sitten kun siirryin yläasteelle. Silloinkin pitkään vain koulussa. Meille tuli kotiin netti vasta kun oli lukion tokalla :D

Miten päädyit perustamaan blogin?

Olin lueskellut blogeja jo jonkun aikaa kun päädyin perustamaan kirjablogini. Sitä ennen olin kirjoitellut livejournalia. Tämän blogin päädyin perustamaa, koska halusin jakaa elämääni ja ajatuksiani helpolla tavalla kuvien kera. Perustin tämän blogin sitten kirjablogin rinnalle käsittelemään muita aiheita kuin kirjoja ;)

Kerrotko kavereille ja tuttaville blogistasi?

Kavereille olen kertonut, kaikille tuttaville en. :)

Mikä on sun bravuuri ruuanlaitossa? Entä leivonnassa?

Kun kysyin Timolta, sen mielestä pitsa on miun ruokabravuuri :D Itse sanoisin että lasange. Leivonnassa Timo sanoi että muffinssit, minä sanon että mustikka/puolukka piirakka. :D

(viimeisenä kysymyksenä oli vielä että haluaisinko kertoa jotain lapsuudesta, tai lapsuudenperheestä. Ajattelin että kyseisestä aiheesta voisin tehdä oman postauksen jossain vaiheessa. Lapsuudesta lähinnä, en perheestä varmaan hirveästi. Molemmista vanhemmistani olen kirjoittanut jo tässä ja tässä )




Siinäpä oli se meikäläisen ensimmäinen kysymyspostaus. Kiitos tosiaan vielä kerran kysymyksistä, ja parista postausideasta. ;) Postausideoitahan saa ehdottaa minkä tahansa postauksen kommentiboxiin ihan milloin vaan sellaisia sattuu mieleen pärähtämään ;)

Kommentit

  1. Tää oli kiva. :) Itselläkin ollut mielessä tehdä joku kysymyspostaus jossain vaiheessa omassakin blogissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva että tykkäsit :D Tän tekeminen oli kyllä hauskaa :) Suosittelen tekemään oman ;) Mie ainakin voisin keksiä sinne ainaki pari kysymystä ;)

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Söpö kettutyttö vai femme fatale?

Joulukalenteri luukku 8: Pokemon suklaajoulukalenterin luukku 8

Sotkuinen (ja" ruma") totuus elämästäni