Vaahterapuun suojassa

Tänään on ollut kaunis ja syksyinen päivä täällä Joensuussa. Tunnelmallinen sää, jossa näyttää kuin alkaisi sataa millä hetkellä hyvänsä mutta ei kuitenkaan sada. Kävimme pienellä happihyppelyllä ulkona, ja otimme kuvia lähimaastosta. Tarkemmin sanottuna yliopistolta, ja sen läheltä. Asumme melkein naapurissa :D Itsekin pääsin mukaan hyvin tunnelmallisiin syyskuviin. :)





 Vanha Aikakoneen (vai Movetronin) biisi alla vaahterapuun tulee mieleen ensimmäisenä. Minusta vaahteran lehti on kaunein syksynruskaan puettuna. Koivunlehdet ovat niihin verrattuna vain perintöprinsessoja. Vaahteranlehti on se korkein kaikista syksyn lehdistä. Oikeaa missi-ainesta ;) Toisin kuin minä. :D

 Olenkohan kertonut täällä, että syksy on kevään kanssa lempivuodenaikojani? Syksyssä on sitä jotain. Tunnelmaa. Olen aina ollut henkeen ja vereen kouluihmisiä, joten lasken vuoteni jostainkumman syystä lukuvuosina kuin kalenterivuosina. Eli käytännössä syksy on se vuodenaika, joka aloittaa vuoteni. :D Tuon nyt pitäisi viimeistään kertoa sen, että olen valinnut oikean alan halutessani opettajaksi. Tosin tutkimuksen tekeminenkin voisi olla joskus ihan kivaa. Sitä ennen tosin olisi hyvä saada gradukin tehtyä. Se ei tällä hetkellä näytä niin hyvältä. Henkinen lukko aloittaa työntää aloitusta vaan myöhemmäksi ja myöhemmäksi. Tänä iltana on kuitenkin pakko jotain saada tehtyä. Huomenna on ohjaajan tapaaminen taas. Kerron sitten huomenna miten meni. Ja teen toisen vain gradua käsittelevän postaukseni ;) Nyt kuitenkin vielä takaisin syksyn tunnelmiin.




Minä niin nautin syksystä. Silloin on aina hyvä pohtia elämänvalintojaan, ja vaalia kauniita unelmia. Hyvä on pitää myös meikittömiä viikonloppuja, kuten kuvasta näkyy. :D Jee, pystyn siihen! Huomenna taas arki ja meikki..ja mestauslava...

Ainiin. Piti pysyä syystunnelmissa. Ihanaa kun lehdet ovat värikkäitä, ulkona on kirpeä ilma, ja on kivaa olla myös sisällä sohvalla. Nauttia teetä tai kahvia ja katsoa suosikkisarjoja dvd:ltä, tai lukea hyvää kirjaa. Jonka jälkeen on hyvä pitää huolta myös velvollisuuksista. Mutta vasta kun sen aika on. Näillä sanoilla toivotan kaikille oikein hyvää ja ihanaa syyssunnuntain jatkoa :)

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Söpö kettutyttö vai femme fatale?

Joulukalenteri luukku 8: Pokemon suklaajoulukalenterin luukku 8

Sotkuinen (ja" ruma") totuus elämästäni