Laiska tiistai


Tänään on ollut hieman laiska päivä. Heräsin kyllä aamulla seitsemältä pyhänä tarkoituksenani lähteä luennoille vartin yli kahdeksaksi. Kuitenkin päänsärky hiipi jostain puskan takaa, ja painuin takaisin petiin. Se niistä luennoista sitten. Seuraavan kerran heräsin sitten puoli yhdeltätoista. Ja tulipa katsottua taas pari tuntia Gilmoren Tyttöjä. Kolmannen kauden kaksi vikaa jaksoa katsoin. Aloitin muuten tuossa äsken neljännen kauden alusta, vaikka katsoin  sen jo ennen ensimmäisiä kausia. Timon mielestä minulla on ongelma. Oon kuulemma Gilmore-koukussa :D

Tuli tässä välissä onneksi käytyä kirjastossa ja kaupassakin. Ja ennen sitä napattua ulona asukuvat. Sama asu oli muuten eilenkin päällä. Eilen unohtui asukuvat, joten piti ottaa tänään sitten. Eilen olisi kyllä ollut tukka kiharalla, ja nätimpi kuin tänään. Mutta eipä voi mittään.





Päivän asuna siis eilen ja tänään tämmöine arkinen kombo. 

                  Minihame (Cubus)
                  Raitapaita (Kirppari, alunperin Vero Moda)
                  Kauluspaita (Seppälä)
                  Sukkahousut (Lindex)

Tänään pitäisi tehdä kansantaloustieteen harkkatehtäviä, ja itselleni kanawokkia. Onneksi harkat ovat huomenna vasta kahdelta, joten osan tehtävistä voi jättää huomisaamulle, jo tänään ei kaikkia saa tehtyä. Kävin tänään tosiaan kirjastosta lisää gradukirjallisuutta, ja sitten filosofian tenttikirjan. Filosofian metodit olisi tentin aiheena silloin 18 päivä tätä kuuta. Vajaan parin viikon päässä siis. 

Ensiviikolla on täälläpäin syyslomaviikko, joten kansantaloustieteen luentoja ei ole silloin. Muuten pitää kuitenkin opiskella. Viikon päästä pääsen kuitenkin pienelle reissulle. Päiväretki Kuopion Ikeaan kavereiden kanssa. Ilman Timoa :D Se nyt ei lähtisi sinne kirveellä uhattunakaan.

Jep, mutta palaillaan taas jossain vaiheessa. Oikein hauskaa ja aurinkoista päivää kaikille :)

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Söpö kettutyttö vai femme fatale?

Joulukalenteri luukku 8: Pokemon suklaajoulukalenterin luukku 8

Sotkuinen (ja" ruma") totuus elämästäni