Olo ihan ok


Tänään on ollut vähän parempi päivä. Ei mitenkään erityisen jännittävä taaskaan mutta ihan ok. :D Pieni pettymys vaan tuli tänään kun sain kuulla, ettei kaveri joka olisi ollut tulossa viikonlopuksi meille  kylään, pääsekään tulemaan. Olin myös hölmö ja luin vanhaa yläasteaikaista päivkirjaani. Se se vasta oli masentavaa luettavaa :D

Muutama mukavakin juttu on onneksi ollut tässä päivässä. Niin kuin jauhelihakeitto, ja sen syöminen kukkalautasilta.
Lapsellinen korusettini ja rannekorun väkertäminen siitä ;)Iltapäivätee keltaisesta kannusta, ja alprosoija suklaavanukas...Monta jakso Modern Familyä netflixistä :D


Jotenkin vaan on edelleenkin vähän mälsä olo. Mitään kivaa tai jännää ei oo viikonloppunakaan luvassa. Lähinnä koska rahat on vähissä. Eikä liiemmin seuraakaan löydy. Paitsi oma mörököllini. :D Ja sekin on varmaan puolet ajasta tietokoneella ;)

On vaan tällä viikolla vähän tuntunut siltä, että miun elämä on simotylsää. Ihan kuin oisin keski-ikäistynyt ennen aikojani. Eikä kyllä tää ilmakaan oo oikein hotsittanu. Vähän sellanen viulua vinguttavan valitusolo edelleen, vaikka ei ihan niin kökkö päivä ole ollutkaan. 

Oisko kellään mitään ideaa, millä voisin piristää itteeni? :D Epätoivoiset ajat vaativat epätoivoisia tekoja.

Kommentit

  1. Tää syksyn harmaus vaikuttaa muhinkin just noin, ei oikeen huvita mikään, ja tuntuu, ettei mistään jaksa piristyä. Mä olin eilen ihanassa kahvilassa virkkaamassa, juotiin teetä ja juoruttiin rakkaan ystävän kanssa. Se oli kivaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, kyllä tuolla säällä varmasti on osuutta asiaan :) Mie oon itseasiassa sopinutkin huomiselle sumppitreffit keskustaan kaverin kanssa :D Ehkäpä se tuo piristystä.

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Söpö kettutyttö vai femme fatale?

Faktoja x 10

Joulukalenteri luukku 8: Pokemon suklaajoulukalenterin luukku 8