Postaus numerolla 200! Aika kysymyspostaukselle ;)


Tämä postaus vaatii juhlavan kuvan ;) Meinaan nyt on tämän blogin 200:s postaus. Siis aivan julmetun suuri saavutus siis :D 

Aloitin tämän blogin (odottakaapas kun lunttaan) 11.10.2011. Blogi on siis ollut pystyssä nyt 3 vuotta, ja kaksi päivää ;) Aloitin blogin, koska halusin jonkun kanavan, missä jakaa elämääni, ja kirjoitella mielipiteistäni. Oman pesäkolon. Sellaisen, missä voisin höpötellä kaikesta muusta kuin lukemisesta ja kirjoista (mikä siis oli, ja on edelleen vanhemman blogini aihe). Aluksi ei lukijoita ollut bloggerin lukijapaneelissa, eikä kommenttejakaan sadellut. Olen silti kirjoitellut tätä enemmällä ja vähemmällä jatkuvuudella. PIdän kirjoittamisesta, ja rakastan blogin pitoa. Tämä kirjoittaminen antaa elämääni väriä, ja on mukava harrastus niiden harvojen muiden harrastusten (niin kuin se lukeminen) rinnalle. 

Blogin ylläpito onkin vaihdellut vuosien aikana, ja olen ollut pitkään vähällä kirjoittamisella. Nyt viime kesän aikana blogikärpänen kuitenkin puraisi pahemman kerran, ja siitä lähtien olen kirjoitellut vähän säntillisemmin ja melko paljon enemmän. :D Lukijoitakin on tullut muutamia, ja siitä olen erityisen iloinen <3 Olen kiitollinen teille. Kommenttejakin on tullut paljon enemmän nykyään. Niitä saisi tulla toki vielä enemmänkin (Wink, wink. Nudge, nudge!) :D

No nyt 200:n postauksen kunniaksi annan teille yhden kehoituksen. KYSYKÄÄ ihan mitä vain tämän postauksen kommenttikenttään. Jos jokin on teitä askarruttanut liittyen minuun, niin nyt on aika kysyä. Lupaan vastata kaikkiin kysymyksiin (asiallisiin sellaisiin tietenkin). Kysymyspostaus olisi siis tulossa, mikäli kysymyksiä teiltä irtoaa ;) Aikaa kysymysten lähettämiseen on ensi sunnuntaihin asti. Sanotaanko nyt näin virallisesti vaikka että aikaa on 20.10 saakkaa noin kello 21:00 ;)

KYSYKKEE NII MIE VASTAAN! :)

Kommentit

  1. Lakkailetko kynsiäsi?
    Mistä yleensä ostat vaatteesi?
    Kuvaile itseäsi viidellä adjektiivilla
    Olisi kiva saada joku asuntopostaus! ^___^

    VastaaPoista
  2. Onnea merkkipaalun johdosta! Minua kiinnostaisi tietää, mikä on mielestäsi opettajan työssä parasta? Entä haasteellisinta? Tähänastisen kokemuksen perusteella siis. :)

    VastaaPoista
  3. Minäpä yritän keksiä kysymyksiä :D Voi olla, että osa on tullut jo blogissa ilmi joskus, mutta mulla on hatara pää enkä ole lukenut blogisi kaikkia arkistoja. :) Joten sori, jos kysyn "tyhmiä" :)

    Mistä päin Suomea olet kotoisin (ei tarvii kertoa paikkakuntakohtaisesti)?
    Onko sulla puolisoa vai asutko yksin?
    Kuka on sun lempikirjailija tai lempikirja?
    Mikä on sun lempiväri?
    Mitkä ovat sun arkimeikin suosikkituotteet?
    Mikä on vaarallisin tilanne, jossa olet ollut?
    Onko sulla ajokortti?
    Milloin aloit käyttämään nettiä? :D
    Miten päädyit perustamaan blogin?
    Kerrotko kavereille ja tuttaville blogistasi?
    Mikä on sun bravuuri ruoanlaitossa? Entä leivonnassa?
    Haluatko kertoa jotain sun lapsuudenperheestä tai lapsuudestasi? :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Joulukalenteri luukku 8: Pokemon suklaajoulukalenterin luukku 8

Söpö kettutyttö vai femme fatale?

Sotkuinen (ja" ruma") totuus elämästäni