Asuja ja kuivia jalkoja

Tänään olisi tarjolla pari viime aikaista asua, joita en ole vielä esitellyt. Kaikki vaatteet ovat kyllä olleet aiemmin esittelyssä. Paitsi toisen asun neule taitaa olla neitsytmatkallaan täällä blogin puolella...

Aloitetaanpa lauantain asusta, jonka puin päälleni kun menin kaverin kanssa kaupungille sumpille. Valitettavasti asusta on tarjolla vain yksi hieman sumea kuva, koska kameran pattereista loppui  virta kesken kuvien ottamisen. 


Asussa oli siis seuraavat osat:

Pitkähihainen t-paita alla: Kirpparilta (Gina Tricot aluneperin)
Mekko H&M Divided
Sukkahousut Lindex
Rusetti hiuksissa Epressions


Sitten päästäänkin jo tämän päivän asuun, jossa liikuin Timon vanhempien kanssa Prismassa. Hiukset ovat hieman sotkuiset mutta antanette sen anteeksi. Asukuvat otettiin vasta äsken, kun olin jo tullut kotiin. 



 Asussa:

Mekko Anttila (Line collection)
Neule Kirpparilta (alunperin iInspire merkkinen, sen värikin on oikeasti violettiin vivahtava punainen, marjapuuro oikeastaan mutta näin keinovalossa ei saa sitä oikeuksiinsa kuvassa.)
Sukkahousut Lindex

Tykkään aivan älyttömästi tuosta kukkamekosta, koska se on jotenkin ihanan hippimäinen. Helma laskeutuu myös erittäin nätisti. Siihen on aina kuitenkin otettava jotain pitkähihaista kaveriksi, koska siinä on vain puolipitkät hihat. Tällä kertaa päätin kokeilla umpinaista neuletta, ja sen sopivuutta mekon kanssa. Itse ainakin olin tyytyväinen lopputulokseen. Aivan olen oman itseni näköinen. Vähän boheemi hippi, jos saan sanoa :D

Lauantainen asu taas oli erittäin vartalotyyppiäni imarteleva johtuen tuosta ihanasta oranssista mekosta, joka istuu minulle täydellisesti, ja peittää vatsamakkarat. :D Kumpi asuista on teidän suosikkinne?

Pakko vielä laittaa loppuun kuva ihanista kumisaappaistani, jotka Timon vanhemmat erittäin kiltisti ja ihanasti minulle kustansivat :) Iso kiitos heille! Nyt pysyy jalat kuivina sateellakin!


Meitsin ensimmäiset Hai-saappaat. Otin punaiset, koska sateella jos koskaan, sitä kaipaa vähän väriä elämäänsä ;)

Kommentit

  1. Tuo ylemmän kuvan H&M:n mekko on edelleen mielestäni aivan ihana! Olen suorastaan vähän kateellinen, kun en itse omista sitä. :D Mutta alempi asu on myös kiva, ja kaulakoru sopii mekkoon täydellisesti. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä aika nappi ostos :D Harmi kun täällä ei myydä tuota Divided mallistoa ollenkaan H&Mssä, se kun vaikutti muutenkin ihan kivalta. Ainakin jotkus vaatteet kuten nyt tuo mekko :D

      Poista
  2. Oranssi mekko todella pukeaa sinua ja imartelee vartaloasi, huippu löytö!

    http://elamaakuvina.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  3. Tuo oranssi mekko on ihan parhaita, mitä olen päälläsi nähnyt. Hoikentaa ja jopa antaa pidentävän vaikutelman. Yhtenäinen väri on ilmeisesti se juttu, hame ja pusero ei toimi yhtä hyvin. Ja voi olla sekin, ettei ole hulmuavat helmat, vaan tuollainen suora....joka tapauksessa kiva asu. Hei muuten, etkö voisi ottaa pois tuon sanahirviöarvauksen. Olen niiin huono niitä arvaamaan ja nytkin jäi koko kommentti roikkumaan, kun en muistanut, että sinulla sellainen on...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, onhan se imarteleva, ja sopii erityisen hyvin.:) Itse tykkään vaan monenlaisista eri yhdistelmistä enkä aina jaksa miettiä sitä missä vaatteissa näytän kaikkein hoikimmalta. Hm, onko miulla täällä sanavahvistus kommenteissa? En oo tajunnutkaan, kun en ainakaan tarkotuksella oo sellasta laittanut. Pitää huomenna katsoa sitä asiaa tarkemmin.

      Poista
  4. Oli minulla näemmä sanavahvistus tuolla päällä. En ollut itse tajunnutkaan. En itsekään siitä niin tykkää, niin otin sen nyt pois :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Söpö kettutyttö vai femme fatale?

Joulukalenteri luukku 8: Pokemon suklaajoulukalenterin luukku 8

Sotkuinen (ja" ruma") totuus elämästäni