Ikean ostokset

Minun piti tehdä tämä postaus näistä Ikean ostosksista jo pari päivää sitten, mutta elämä tuli tielle. Suomeksi sanottuna siis ilmeni muuta tekemistä. Piti lukea tenttiin, joka oli eilen, ja siivota kämppä kerrankin kunnolla. Siskon perhe kun on tänään ehkä tulossa kylään. Nyt onneksi kaikki pakottavat tehtävät on tehty alta pois, niin pääsen taas bloginkin kimppuun ;) Luvattu Ikaean shoppailusaaliista kertova postaus siis luvassa.

Ensin pitää sanoa muutama sana Ikasta kokonaisuutena. Se on valtavan iso paikka, ja siellä on sitä tarvaraa aivan älyttömästi. Tietenkin aloitimme kiertämällä Ikean yläkerran näytehuoneet, joissa eri huonekaluista ja muista tavaroista, oli rakennettu huoneita. Ikea tarjoaa siis sisustusidoita melkeinpä ilmaiseksi ;) Ainoastaan tavarat ja huonekalut maksavat jos juuri ne itselleen haluaa, mutta ideathan ovat aina ilmaisia :D 

Ikan ravintola oli myös kävtevä. Hyvää ja halpaa ruokaa halvalla. Ei siitä voi paljon paremmaksi panna. Ne lihapullat todella olivat erittäin hyviä. Samoin puolukkamehu, ja hillo...

Viimeiseksi Ikeassa pääsee varsinaisesti tekemään ostoksia. Ensin sisustuskauppatilojen puolelta, ja sitten itsepalveluvarastosta huonekalujen osalta. Itse ostin kaikkea pientä. Yhtään huonekalua en sieltä mukaani raijannut. Mutta nyt sitten itse asiaan. Mitä sitä tulikaan sitten ostettua?



Ostin säilytyslaatikon lähinnä lehtiä, ja muuta irtosälää varten. Päädyin kannettomaan ja kangaspäällysteiseen laatikkiin, joka osoittautui oikein kätevästi. Jos pääsen vielä joskus Ikeaan, niin tuollaisia pitää kyllä ostaa lisää.


Löysin myös uuden maton olohuoneeseen. Se on sininen, ja pörröinen. Melkein täydellinen. Mikä parasta, noista matoista juuri tuo sininen (lempivärini) oli vähän halvemmalla kuin muuta :D


Ostin myös kauan haaveilemani tarjottimen. Kaikista hienoista vaihtoehdoista päädyin tuohon, jossa on värikkäitä lintuja. Meitsi tykkää kyllä! Täydellinen birditarjotin!


Purkkihirmuna piti minun tietenkin ostaa tuollainen kolmen purkin kombo. Rakastuin siihen heti kun näin sen. Nyt on teepusseille kodit, ei tarvitse säilyttää niitä omissa pakkauksissaan ;) Säilytän purkkeja teepusseineen keittiön ikkunalaudalla. Hivelee meitsin silmää, ja luo vähän vaihtelua. Ennen purkkien tilalla oli kynttiläkippoja enemmän.


Ikean paperiosastolta mukaan tarttui lahjapaperia, josta meillä ei ole ollutkaan. Nyt ei tarvitse enää kaikkia lahjoja paketoida joulupaperiin ;)


Keittiöosatolta ostin kertakäyttö muffini vuokia. Kuva on vähän kökkö kun en parempaakaan saanut.


Samalta osastolta mukaan tarttui pari kauhaa. Joku nimeltämainitsematon on hajottanut meiltä pari kauhaa, joten niiden tilalle oli toki ostettava uusia.



Herkkuosaostolla tuli vielä viimeinen hullaantuminen. Mukaan lähti puolukkamehua - ja hilloa. Mustikkahilloa sekä pari pakettia keksejä, ja pieni pullo Julmusta. :)

Siinäpä ne meikäläisen Ikean ostokset. Samalla ostin sieltä pari joululahjaa, joita nyt en uskalla tänne kuvata. Sekä kasan hengareita, jotka nekin on jo asetettu niitä pitkään kaivanneisiin vaatekomeroihin, joten en niitäkään nyt kuvannut.

Mitäs tykkäätte ostoksista? On se Ikea aika ihmekauppa ;)

ps. kysymyksiä kaivattaisiin edelleen tähän postaukseen, että saataisiin kunnon kysymyspostaus aikaiseksi. Aikaa vielä pitkälti huomiseen iltaan asti. ;)

Kommentit

  1. Ikea on kyllä semmonen kauppa josta ei voi tyhjin käsin lähteä pois. Vaikka meniskin vaan kattelemaan, niin kyllä sieltä lopulta lähtee paljon köyhempänä pois :D Onneksi Oulussa ei oo Ikeaa vaan lähin on tuolla rakkaassa naapurimaassa, niin ei tule kovin usein käytyä. Suomessa taas lähin ois kaiketi Kuopiossa, mutta sinnekin usean tunnin ajomatka, niin siellä ei viitsi päiväseltään käydä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, Ikea on kyllä sellanen ihmekauppa, että sieltä vois ostaa vaikka mitä :) Onneks sitä omaa kuitenkin senverran itsehillintää, ettei tiliä kokonaan tyhjäks ime siellä :D

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Söpö kettutyttö vai femme fatale?

Joulukalenteri luukku 8: Pokemon suklaajoulukalenterin luukku 8

Sotkuinen (ja" ruma") totuus elämästäni