Huono päivä

Tänään on suoraan sanottuna ollut supermälsä päivä. Aluksi olin ihan hyvällä tuulella, ja meinasin jopa tehdä päivä kuvina postauksen tältä päivältä. Mikä sekin alkoi hyvin mutta lopputuloksena oli vain nämä kuvat...







Päivä alkoi ihan mukavasti hyvällä aamupalalla perunapiirakkoineen, ja Modern Family sarjaa katsomalla netflixistä. Jossain vaiheessa aamupalan jälkeen iski kuitenkin jonkinlainen känkkäränkkä ja hyvin mälsä olo. Lopputuloksena ainut asia, mitä sain tänään aikaan oli perunamuusin, ja lihapullien tekeminen. Sekin äärimmäisen pahantuulisena.

Ilma oli tänään perberistä. Minkään tekeminen ei huvittanut. Sanalla sanoen ketutti vain koko päivän. Tyypilliseen naismaiseen tapaan, en edes tiedä mistä koko päivän kestänyt murjotusolo johtui. Se voi olla tuo sää, tai jokin muu. En tiedä, pelkään kai tulevaisuutta niin paljon, ja stressaan näistä viimeisistä opinnoista niin paljon, että se tunne purkautuu välillä tämmöisiksi huonoiksi päiviksi kun missään ei ole mitään hyvää. 

Huoh..toivotaan että huomisesta tulee parempi päivä, ja voisin tulla tänne positiivisten ajatusten kera. Ensin ajattelin, etten tämän takia postaisikaan mitään tänään mutta tulin sitten siihen tulokseen, että huonojenkin päivien jakaminen blogiin voi olla voimaannuttavaa. Vaikka en sitä viikottaiseksi tavaksikaan mielelläni ottaisi.

Kommentit

  1. Välillä tulee itsellekin noita huonoja päiviä, mutta tärkeintä on ymmärtää, että sitähän ne vain ovat - huonoja päiviä, ei sen enempää. :) Onneksi seuraava päivä on yleensä parempi!

    VastaaPoista
  2. Niihän se on :) On vaan ylipäänsä ollu tähän mennessä tää loppuviikko vähä alavireinen..mut jospa se siitä.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Söpö kettutyttö vai femme fatale?

Joulukalenteri luukku 8: Pokemon suklaajoulukalenterin luukku 8

Sotkuinen (ja" ruma") totuus elämästäni