2019 bujoasettelu


Vuosi on vaihtumassa hyvinkin piana, ja oli aikaa aloittaa vuoden 2019 bullet journalin valmistelu. Uutena bujonani toimii Putinki kelta-vaaleansinisillä kansilla. Ostin sen jo kesällä odottamaan.


 Vuoden kansisivulle yritin taiteilla planeettoja ja tähtiä. Piirtämiseni kaipaa vielä harjoittelua mutta onneksi sitä piisaa bujon kanssa leikkiessä. Saattaa olla, että vuoden edetessä piirrän tuolle etusivulle vielä lisää jotain. Nyt se on tällainen.


Seuraavaksi tein itselleni Keyn, missä siis näkyvät bujossa käyttämäni merkit ja niiden tarkoitus. Sen viereisellä sivulla ei ole vielä mitään. En ole oikein vielä päättänyt, mitä tekisin siihen.


Seuraavaksin bujostani löytyy Future Logi. Eli suomeksi tulevaisuusloki. Tein siitä aika yksinkertaisen. Tarkoitus on listata jokaisen kuun alle vuoden tulevia tapahtumia, niin ne näkee yhdestä paikasta kerralla. Saattaa olla, että koristelen tätäkin aukeamaa hieman vuoden edetessä.En ole vielä täyttänyt siihen mitään mutta haluankin nyt esitellä lähinnä layouttini.


Teen yleensä joka vuosi jonkinlaisen tavoitelistan itselleni. Sitä varten tein oman aukeamansa. Vasemmalla puolella on lainaus Doctor Whosta, joka mielestäni sopi tavoitteiden asettamiseen. Haluaisin oppia kirjoittamaan kauniimmalla käsialalla ja paremmilla fonteilla mutta sekin vaatii hieman enemmän harjoittelua.

Oikealla puolella on sitten voikukan pörpylän tapaisia juttuja, joihin aion kirjoitella vuoden tavoitteitani myöhemmin. Tähän aukeamaan olen ainakin tällä hetkellä eniten tyytyväinen :D


Seuraavaksi tein itselleni menkkakalenterin, jossa voin seurata kiertoani. Tämän olen kokenut tarpeelliseksi. Alapuolelle piirsin naisvartaloita. Saatan piirtää myöhemmin lisää.


Seuraavan aukeaman vasemmalla puolella on Wish-listani. Jaoin sen kahteen sarakkeeseen. Asioihin, joita tarvitsen ja asioihin, joita vain haluan.


Oikealla puolella on idointisivu blogipostauksia ja mahdollista youtubesisältöä varten.


Ajattelin tänä vuonna osallistua Helmet-lukuhaasteeseen, joten kirjoitin sen kohtia ylös bujooni.Kirjoihin liittyen tein vielä TBR-sivun johon kirjaan mielenkiintoisia kirjoja, kun niitä tulee vastaan.


Viimeisnä ennen tulevaa tammikuun layouttia tein vielä ristitaulukon Kapseli-vaatekaappia varten. Olen päättänyt kokeilla sitä tänä vuonna, jotta saisin hillittyä vaateiden ostelua ja etenkin heräteostoksia, jotka eivät lopulta olekaan sellaisia, jota käyttäisin.


Tämmöistä taiteilua bujon parissa tällä kertaa. Pidättekö te bujoa? Jos pidätte, oletteko jo tehneet ensivuoden setuppia?

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Söpö kettutyttö vai femme fatale?

Joulukalenteri luukku 8: Pokemon suklaajoulukalenterin luukku 8

Faktoja x 10