Joulukalenteri luukku 4: Rakas joulupukki...

Taidan olla aikalailla liian vanha kirjoittelemaan joulupukille metrin mittaisia toivelistoja. Eivätkä lahjat olekaan nykyään se tärkein asia joulussa. Joitain toiveita on kuitenkin joka vuosi ihan mukava kirjata ylös. Jos niitä ei nyt pukin kontista löydy niin se ei haittaa. Toimiipahan lista sitten sellaisena wish-listana jonka osasia voi sitten itse hankkia pikkuhiljaa. :D

Tänä jouluna toivelistallani on siis:
  
1. Mirkka Lappalaisen kirjoittama kirja Pohjosien Noidat on tällä hetkellä himotuslistallani. Kirja on aika hintava juttu kuitenkin etenkin kun se on näinkin uusi. Pukinkonttiin kelpaisia minulle jokin muukin halvempi kirja, vaikka käytettykin. Lukemista on aina mukava saada paketista.
Pohjoisen noidat
Kuva Adlibriksen sivuilta
2. Jonkinlainen kännykälle tarkoitettu teline, joka helpottaisi videoiden kuvaamista kännykällä olisi omalla hankintalistalla, enkä pistäisi pahakseni vaikka sellainen löytyisi joululahjojen joukosta.

3. Korvakorut ovat sellainen juttu, joista olen viime aikoina ollut erittäin innostunut. Haavelistallani on tällä hetkellä kotimaista designia olevat Kieto-korvikset . Nekin ovat melko kallis lahja, joten en odota oikeastaan saavani sellaisia lahjaksi. Mutta niistä näkee millaisista korvakoruista haaveilen tällä hetkellä. Roikkuvista, näyttävistä ja kukka-aiheisista. Oikeastaan ihan mitkä tahansa roikkuvat korvikset olisi ihana lahja.

4. Viimeisenä eikä suinkaan vähäisimpänä toiveena toivon, joka vuosi villasukkia ja suklaata ;) Ne olisivat kirjojen lisäksi kaikista mieluisin tapa lahjoa minua jouluna


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Söpö kettutyttö vai femme fatale?

Joulukalenteri luukku 8: Pokemon suklaajoulukalenterin luukku 8

Faktoja x 10