Joulukalenteri luukku 5: Pari asuideaa pikkujouluihin


Pikkujoulukausi on ollut jo pitkään meneillään, ja voi tuntua siltä, että asuideat ovat kiven alla. Tässä pari idaa pikkujouluihin. Virallisempaa tyyliä tai sitten rennompaa. Tilanteesta riippuen. 



Jokanaisen kaapista pitäisi kaiketi läytyä musta perusmekko, joskus pikkumustaksikin sanottu. Sellaista mekkoa on helppo muuntaa eri tilanteisiin sopivaksi. Itselläni tämä kyseinen asu oli päällä työhaastettelussa mutta pienin muutoksin tai jopa sellaisenaan se sopisi mielestäni myös työpaikan pikkujouluihin, jos niissä haluaa olla hieman virallisempi.

Puin asuun mekon kumppaniksi pitkän luumun värisen neuleen, mustat legginssit ja liilan riipuksen kullanvärisellä ketjulla. Mekko on Citymarketista, neule Cubukselta ja koru saatu. Korvissa olivat kuksa-korvikset, jotka ostin työpaikaltani kesällä.


Kavereiden kanssa pikkujouluja pitäessä taas hieman rennompikin koknaisuus toimii. Värit tässä seuraavassa asussa ovat simppelit musta ja valkoinen. Hame on Cubukselta, raitapaita secondhandia, alunperin Forever21:lta, ja valkoinen neuletakki on Kapphalista Hampton & Republick mallistoa. Kaulakoruna tässä asussa minulla oli Poets Of the Fallin fanikoru.



Asusteena myös väriä tuomassa joulunaikaan sopiva punainen huulipuna, joka on Rimmelin tuote.


Toki jos haluaa revitellä, voi aina pukea päälle ja huulille hieman Bling blingiä pikkujoulujen kunniaksi niin kuin minulla oli tuossa viimeisessä kuvassa, jonka otin minun ja ystäväni pikkujouluissa viime lauantaina ;)


Kommentit

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Söpö kettutyttö vai femme fatale?

Joulukalenteri luukku 8: Pokemon suklaajoulukalenterin luukku 8

Sotkuinen (ja" ruma") totuus elämästäni