Joulukalenteri luukku 10: Paloja päivästäni 10.12.2018
Aamu oli tänään melko leppoisa. Nukuin aika pitkään ja sitten köllin Nullen kanssa pedissä ja luin kirjaa luvun verran. Tällä hetkellä luettavana on Siiri Enorannan Tuhatkuolevan kirjous, joka voitti Junior-Finlandian tänä vuonna.

Aamuoalasta haukattuani lähdin liikkeelle. Ensin kävin kirjastossa, ja sitten Fidalla keskustassa. Fidalta en löytänyt mitään. Kirjastosta lainasin kolme kirjaa, joista on kuva tuolla  myöhemmin. Fidan jälkeen käväisin Antikvariaatissa ja sitten menin Citymarkettiin ostamaan joulupostimerkkejä ja ruoka-aineita.


Täälläpäin on tällä hetkellä mukavan lumista. Täytyy vain toivoa, että nämä lumet pysyisivät maassa ja saataisiin valkoinen joulu.


Postissa lähetettävät joulukortit ovat jo hyvällä mallilla. Enää tarvitsee askarrella neljä, ja kirjoittaa kaikkiin tehtyihin toivotukset. Postimerkitkin ovat jo valmiiksi hommattuna niin homma luultavasti on valmis ajoissa. Kortithan pitää joulumerkillä lähettää viimeistään ylihuomenna.


Seuraavassa kuvassa on ne kolme kirjaa, jotka lainasin tänään kirjastosta. Lukemista on kyllä muutenkin vähän turhan reilusti kirjastonkirjapinoissa kotona. Sirkus Synkkä on antologia, joka minulla oli varauksessa. Kaksi muuta kirjaa on herätelainoja lasten- ja nuorten osastolta. Teki mieli jotain kevyttä luettavaa.


Ruokaa syödessäni katsoin tämän kauden viimeisen Doctor Who- jakson. Täytyy sanoa, että olen nauttinut Jodie Whittakerin esittämästä Tohtorista. Hän sopii rooliin oikein hyvin. Virkistävää, että Tohtori on välillä nainen. :)Sen ihmmellisempää en ole tänään tehnyt. Otin pienet unet alkuillasta, ja kävimme sitten pienellä kävelyllä Timon kanssa. Tässä iltapuhteena voisin vielä askarrella ne loput neljä korttia ja katsella jotain Netflixistä. 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Söpö kettutyttö vai femme fatale?

Faktoja x 10

Joulukalenteri luukku 8: Pokemon suklaajoulukalenterin luukku 8