Mitä sain joululahjaksi 2018


Minusta on aina mielenkiintoista lukea blogeista, mitä muut ovat saaneet joululahjaksi. Tai katsella youtubesta videoita samasta aiheesta. Siksipä ajattelin kirjoittaa tänne omaankin blogiin siitä, mitä se pukki toi jouluaattona 2018!

Ensimmäinen juttu on Gorillapodi, jota toivoinkin lahjaksi, sillä haluaisin kokeilla videoiden tekoa. Siihen saa kännykän telinöityä. Olen jo vähän sitä testaillutkin. En tosin ole tehnyt vielä mitään julkaisukelpoista. Se on myös kätevä siihen, jos haluan katsoa jotain pidempaa kännykästä niin voin silloinkin asettaan sen telineeseen. 


Sain joululahjaksi myös erittäin coolin Doctor Who vuosikalenterin tulevalle vuodelle.


Jokaiselle kuukaudelle on oma Tohtorinsa, ja jokaiselta jokin lainaus. Ensi vuosi tulee olemaan hyvin tyylikäs ainakin kalenterin osalta.


Paketeista kuoriutui myös hieman kosmetiikkaa. Sain tekoripset sekä Viva La Divan Nudie One luomiväripaletin.


Paletin värit on aika  hyviä perusvärejä luomiväriookkien luomiseen. En malta odottaa, että pääsen noita testailemaan.


Sain myös muunlaisia maalaustarvikkeita. :D Paperia, vesivärit ja siveltimet. Kuulemma puoliammattilaisen välineitä :D No vähempikin olisi tämmöiselle aloittelijalle riittänyt. Nyt voin opetella vesivärimaalaustaiteen saloja. 


Kaikenlaiset perusvärit löytyvät paletist. Eiköhän näillä välineillä jotain taidetta saa aikaiseksi tällainen amatöörikin. Jostainhan se on aloitettava.


Sitten sain tällaisen ylisöpön teippiharjan vaihtopäineen, jota voi kuljettaa vaikka käsilaukussa. Nytpä saan eläinten karvan vaatteistani pois ennen kotiin tuloa, jos käyn kissatalouksissa kylässä. :D Timokin kiittää :D Haha.


Tänä vuonna paketeista kuoriutui myös lukemista. Sain kirjan, jota oli toivonutkin eli Mirkka Lappalaisen Pohjoisen Noidat. Pari ensimmäistä lukua olen jo lukenut ja mielenkiintoiselta vaikuttaa.


Toisena kirjana sain hieman kevyempää viihdettä Nora Robertsin Etsijät-romaanin muodossa. Nora Robertseja olen lukenut silloin tällöin hyvin nuoresta asti ja niitä on mukava silloin tällöin lueskella. Tässä kirjassa päähenkilä on jonkinlainen pelastuskoirien kouluttaja, mikä on jälleen mielenkiintoinen ammatti Robertsin sankarittarelle ( hänen sankarittarilla on usein jokin erikoinen ammatti tai sitten jonkinlainen yritys). Koirat ovatkin lähellä sydäntäni.


Herkkujakin paketeista kuoriutui. Suklaata ja makupikakahvia. :D Näillä saa suun makiaksi!



Vielä yksi joululahjatoiveeni toteutui kun eräästä paketista kuoriutui itsekudotu villasukat. Lisäksi samassa paketissa oli pari patalappua. Sukista puheen ollen, sain myös vaaleanpunaiset pörrösukat mutta niitä en kuvannut kun ovat pyykkiin menossa. Laitoin ne heti joulupäivänä jallkaan :D


Saimme myös joitain yhteisiä lahjoja, joita en jaksanut kuvata. Niihin sisältyi kattiloita, d-vitamiinia, mariannekarkkeja, yövalo, kaksi käsipyyhettä, ja korttipeli.

Kiitos vain kaikille, jotka minua tai meitä lahjalla muistivat. Kaikki olivat kivoja tai tarpeellisia ja tulevat varmasti käyttöön :)

Mitäs se pukki teille toi? Tuliko teillekin kivoja ja tarpeellisia lahjoja?

Kommentit

  1. Olitpa ollut kiltti! Tosi hyviä lahjoja. Kiva kun tykkäsit paletista. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu. Oon vissiin ollut kun tuli noin paljon kivoja lahjoja :D Joo, kiitos :) Oonkin miettinyt jonkun sentyylisen ostamista mutta en vaan ole saanut aikaiseksi.

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Söpö kettutyttö vai femme fatale?

Joulukalenteri luukku 8: Pokemon suklaajoulukalenterin luukku 8

Sotkuinen (ja" ruma") totuus elämästäni