Joulukalenteri luukku 7: Jouluisia leffoja ja sarjojen joulujaksoja


Joulun alla on ihana katsella jouluisia leffoja, ja sarjojen joulujaksoja. Monet samat toistuvat joka vuosi. Esimerkiksi omalla klassikkolistalla on Love Actually sekä Joulupukki ja Noitarumpu. Tällä kertaa jätän ne siis listalta väliin ja listaan joitain muita hyväksi katsoamiani. Tässä teille siis kolme jouluista leffasuositusta, ja kaksi tv-sarjaa jossa on parhaat joulujaksot minun mielestäni ;)


1. Family Stone: Tässä elokuvassa erittäin läheinen perhe kokoontuu viettämään joulua perheen vanhempien luo. Perheen pojista yksi tuo näytille uuden tyttöystävänsä (jota esittää Sarah Jessica Parker), josta perheenjäsenet eivät oikein perusta sillä tyyppi vaikuttaa oudolta. Samaan aikaan perheen äidillä on sairaus, joka varjostaa hänen joulun viettoaan. Elokuva on yhtäaikaa sekä hauska, koskettava että tunnelmallinen.

Leffa löytyy tällä hetkellä muistaakseni vielä Netflixistä.



2. Christmas Chronickles: Leffa kertoo sisarusparista, joka hyppää jouluaattoyönä salamatkustajiksi joulupukin rekeen, ja onnistuvat aiheuttamaan katastrofin, joka uhkaa koko joulua, ja ihmisten joulumieltä. Elokuva on ihan hauska koko perheen pläjäys, jossa on hieman taianomaista tunnelmaa. Elokuvan tonttuhahmot ovat erityisen hauskoja tyyppejä. 





3. Olafin jouluinen seikkailu: Viime joulun alla olin kipeä, ja eräänä aamuyönä kun en saanut millään nukuttua, aloin katsomaan tätä lyhytanimaatiota, ja tykkäsin kyllä. Se oli hauska ja hyvin vauhdikas. Mukavan huurteinen joulunaluskatsottava ;) Voisi katsoa sen uudestaankin. 



4. Gleen joulujaksot: Jossain vaiheessa minulla oli tapana ennen joulua katsella Netflixistä Gleen joulujaksoja joulun alla, koska ne ovat aivan parhaita. Valitettavasti sarjaa ei enää Netflixistä löydy. Pitäisi vissiin hankkia ne dvd:boxeina niin pääsisi taas nauttimaan joka joulu ihanista joulujaksoista <3 Näissä on jotenkin niin ihana tunnelma. Musiikkia, koskettava tarina ja niin edespäin.


5. Uuden päivän joulujaksot: Uusi päivä, tuo guilty pleasurini, joka valitettavasti loppuu kokonaan aivan pian. Siinä on ollut aivan huippuja joulujaksoja joulun alla. Erityisen hauskoja ja komediallisen musikaalisia sekä tunnelmallisia joulunaluskatsottavia ovat nekin.



Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Söpö kettutyttö vai femme fatale?

Joulukalenteri luukku 8: Pokemon suklaajoulukalenterin luukku 8

Sotkuinen (ja" ruma") totuus elämästäni