Boheemi perjantai


Tänään kävi valitettavasti niin, että hovikuvaaja lähti pois kotoa ennen kuin itse olin vielä valmiina päivän rientoihin. Joten nyt on pakko tyytyä vain peilin kautta otettuun kuvaan. Päälle tuli tänään jälleen hieman "boheemi" kokonaisuus. Alkuviikon hippeily palasi osittain ;) Omasta mielestäni erittäin toimiva, ja ennen kaikkea minun näköiseni kokonaisuus. Tässä taas todiste siitä, että kirppareilta löytää kivoja juttuja,kun vaan vähän harjaannuttaa kirpparisilmäänsä ;)

Rakensin asun tällä kertaa käyttäen pohjana viime viikon kirpparisadossa ollutta H&M:n Basic mekkoa. Viininpunainen, tai ainakin tummanpunainen. Yhdistin siihen elokuun kirpparireissulta löytyneen Topshopin vihreän neulee. Sukkahousut vanhat tutut Anttilasta löydetyt. Ja kaiken kruunaava hattu on vuoden takaisia kirppislöytöjä. :) 

Asuahan sitten käytin tänään koko päivän. Ensin yliopistolla, ja sitten kaupungilla palloillessani. Innostuin myös ottamaan hieman kuvia asuntomme lähimaastosta matkalla keskustaan.




Tämän näköistä täällä on. Haluaisin mennä kuvailemaan enemmänkin. Saa nähdä milloin jaksan lähteä. Niin ja kaunis auringonpaiste olisi aina mukava lisä syksykuviin :D

Joensuun keskustassa on tällä hetkellä menossa remontteja vähän siellä sun täällä. Yksi on aika keskeisellä paikalla, ja sitä ympäröi pystytetyt lautasermiseinät. Niihin on tehty taidokkaita kuvia ja graffitteja. En oikein tiedä kenen toimesta. Päätin kuitenkin jakaa kanssanne pari mielestäni hauskinta. :D


Tuo alimmainen nostattaa aina hymyn huulille, kun näen sen. Tiedä sitten kelle se on osoitettu :D Kaupungilla kävin viikonlopun ruokaostosten lisäksi tekemässä vähän muitakin ostoksia. Kaikki olivat taas tarjous- ja alennustuotteita. Otin ryhmäkuva siitä, mitä tuli ostettua. Kapphalista ostettuja rintsikoita en kuitenkaan kehdannut kuvata. :D Muut ostokset löytyvät tuosta alta.


Etualalla olevat Ice Age teemaiset vihko ja kulmalukkokansio ovat tiimarista. Olivat alennuksessa. Niin kuin moni muukin asia siellä. Nyt onkin ehkä viimeisiä kertoja, kun siellä voi shoppailla. Tiimarihan on kokonaisuudessaan hakeutunut konkurssiin. Niin kuin varmaan kaikki tiedämmekin.  Tiimarista ostin myös nuo taka-alalla olevat pienet pöytäliinat. Anttilassakin pyörähdin, ja siellä oli joku kauneus kamppanja, jossa sitten kaikki lumenen tuotteet olivat 40% alennuksessa. Ostin sitten uuden luomivärin. Sain sitä ruskeaa, mitä olen kaivannut. Nyt voin ehkä heittää vanhan ja huonon palettini pois. Viinilasit osti sitten cittarista viikonlopun ruokaostosteni kanssa. Minulta on senverran monta entisistä hajonnut, että uudet olivat tarpeellisia.

Olen nyt viikonlopun yksin kotona. Huomenna on sitten tarkoitus nauttia sellaisia herkkuja, joita Timon kanssa ei voi tehdä. Omenapiirakkaa ja erittäin mausteista tex mex ruokaa ;) Ehkäpä uudet viinilasitkin pääsevät testiin. :D Nyt kuitenkin jatkan veden juomista jättimukistani (en näemmä saa juotua vettä tarpeeksi, ellen ota järeämpiä aseita käyttöön), ja notkun hieman lisää netissä. Näihin tunnelmiin ;)


Kommentit

  1. Oulussakin menossa vaikka kuinka paljon erinäisiä remontteja, jotka tosin kaikki liittyy toisiinsa tavalla. Kallioparkkia alettiin tekemään kesällä -12 ja sen takia nyt tori, yks ostoskatu ja yks puisto on myllerretty auki. Lisäksi muutamasta eri kohtaa kaupunkia on purettu rakennuksia ja niiden tilalle tulee uudet rakennukset, joista kaikista on sitten käynti kallioparkkiin.

    VastaaPoista
  2. Rakennus/ja remppaprojektit näemmä yleisiä sitten :D Joltain talouspolitiikan luennolta muistelisin että siellä puhuttiin että huonoina talousaikona yleensä voidaan yrittää tehä paljon sellasia isompia rakennusprojekteja. Kai sen periaate on että se antaa ihmisille töitä, ja sitä kautta ostovoimaa. Tarkkaan en tietenkään muistaa oliko se nyt noin. Mutta muistelisin kuitenkin :D

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Söpö kettutyttö vai femme fatale?

Joulukalenteri luukku 8: Pokemon suklaajoulukalenterin luukku 8

Sotkuinen (ja" ruma") totuus elämästäni