Energiaton

Alkuviikko ei ole ollut paras mahdollinen. Maanantaina, eli eilen aamu alkoi punnituksella. Vain huomatakseni, että siinä kahdessa viikossa, joka on edellisestä kerrasta aikaa mennyt, painoni ei ole liikkunut mihinkään suntaan. Ei vaikka olen syönyt vähemmän, ja liikkunut enemmän. Elänyt siis keveästi. Se otti aika paljon kupoliin vaikka yritän iskostaa päähäni sitä tosiasiaa, että se vaaka ei aina kerro kaikkea. Yritin ajatella kuitenkin positiivisesti. Ainakaan en ollut lihonut. Päivä menikin sitten loppujen lopuksi ok. Etenkin kun eilinen asuni hippihameineen, sekä asukuvat onnistuivat mielestäni mainiosta. Maanantaifiilis oli siis kutakuinkin selätetty ja ajattelin että viikko voi vain parantua.

Olin väärässä. Ei ainakaan parantunut vielä tänään tippaakaan. Aluksi tuntui siltä. Jaksoin herätä aikaisin, ja menin kahdeksan jälkeen luennoille. Heitin myös kirjastokeikan, ja lainasin luettavaa. Kaikki oli jees. Kunnes sitten se iski. Aivan älytön väsymys. Siihen päälle armoton päänsärky, ja muutnekin tööt olo. Eikä muuten mitään hajua ,mistä tämä johtuu. Toivottavasti en ole tulossa kipeäksi.

Kaupassa joku mummo ei muistanut tunnusnumeroaan. Ja minä olin valinnut juuri sen jonon, kun siinä ei ollut kuin yksi mummeli edelläni. Meinasin nukahtaa pystyyn kun kävelin kotiin. Tietenkin nyt myös sataa, joten ei ole tietoakaan siitä lenkille lähdöstä. Kaiken muun lisäksi minulla on koko ajan nälkä. NÄLKÄ! Tämmösenä päivänä tekisi mieli vaan luovuttaa koko kevennysjutun suhteen, ja vetää herkkuja kaksin käsin. Tämmöinen olo ei ole pitkään aikaan ollut, koska viikonlopun herkkupäivä on tähän mennessä riittänyt pitämään himotukset viikolla aisoissa. Nyt vaan on jotenkin niin energiaton olo.

Onneksi tiedän,että herkkuihin sortuminen vain pahentaisi asiaa. Joten kaupasta tarttui mukaan terveellisiä ruokia kuten muun muassa tonnikalaa ja raejuustoa. Yhden paheen itselleni sallin tänään, jotta pysyn tolkuissani. Pieni Coca-cola zero pullo odottaa juojaansa. Sen lisäksi myös arki-iltojen pelastus emmerdale alkaa kohta telkusta. Ehkäpä tämä vielä paremmaksi muuttuu.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Söpö kettutyttö vai femme fatale?

Joulukalenteri luukku 8: Pokemon suklaajoulukalenterin luukku 8

Sotkuinen (ja" ruma") totuus elämästäni