Epätyyppillisiä valintoja

Eilen kirjoittelin kirppisreissustani, ja myös siitä, että sen lisäksi tuli pyörähdettyä myös kaupungilla parissa kaupassa. Cubuksessa oli alennustuotteita takana rekeissä, ja sieltä löysin itselleni jotain muuta, kun mitä menin sinne etsimään. Ostin kaksi paitaa, jotka ovat hyvin epätyypillisiä valintoja itselleni. Lähinnä värimaailmaltaan.





En yleensä osta, saatikka käytä mitään todella vaalean sävyisiä vaatteita. Pidän enemmän kirkkaista, ja murretuista väreistä. Sekä myös mustasta, ja muutenkin tummista väreistä. Haalea pastilli, ja beige ei yleensä ole sellaisia värejä, jotka houkuttelevat minua liiemmälti. Tällä kertaa tein kuitenkin poikkeuksen.

Ostin beigen t-paidan, peura/poro printillä. Ostin myös haalean mintun värisen paitapuseron. Värejä, joita vaatekaapistani ei yleensä löydy siis. Hyvin jännittävää ;) Ensimmäisenä rakastuin tuohon t-paitaan. Printti oli ihana, ja kangas todella pehmeää. Vaalea sävyinen t-paita näytti myös sovituskopissa yllättävän ihanalta, ja sopi mukavasti ihanan värikkäisiin laivastonsinisiin housuihini, jotka minulla oli eilen jalassa...

Mintun värinen paitapusero taas. Rakastuin sen malliin, ja takana olevaan yksityiskohtaan, puhumattakaan tuosta rintataskusta tuolla edessä. Se oli mukavan näköinen päällä, ja kuvittelin sen parittamista todella, todella monille jo olemassa oleville vaatteilleni. Vähän aikaa epäröin haalean vaaleaa väriä. Lähinnä siksi, että se on mukavuusalueeni ulkopuolella. Mietin tulisiko koko paitaa edes käytettyä..lopulta kuitenkin tulin siihen lopputulokseen, että kyseinen vaatekappale on hyvä lisä vaatekaappiini. 

Jännää, miten hyvältä tuntuu joskus astua sen oman mukavuusalueen ulkopuolelle. :) Nyt olen erittäin tyytyväinen ostoksiini. :D Nuo ja kirpparilöytöni varmistivat sen, että nyt voin todella alkaa ostoslakkoon. Olen todella tyytyväinen tämänhetkiseen vaatekaappiini. Olen heittänyt pois suurimman osan käyttämättömistä vaatteistani, ja haalinut täydennystä kaappiin. Syksy voi nyt tulla. :D

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Söpö kettutyttö vai femme fatale?

Joulukalenteri luukku 8: Pokemon suklaajoulukalenterin luukku 8

Sotkuinen (ja" ruma") totuus elämästäni