Ensimmäinen koulupäivä

Yliopistoahan ei joidenkin tahojen mukaan saisi sanoa kouluksi, mutta olen silti kutsunut sitä niin viimeiset kuusi vuotta. Eli tänään oli "ensimmäinen" koulupäivä tänä vuonna. Kansantaloustieteen luennot nimittäin alkoivat tänään. Se onkin minun viimeinen luentokurssini yliopistossa. Muuten teen gradua, ja kasan tenttejä tänä vuonna. 

Tämän postauksen aihe on kaikessa yksinkertaisuudessaan tämän päivän asu. Joka ei muuten mennyt ihan nappiin. Aion kuitenkin olla vekkuli, ja postata heti tähän perään eräästä toisesta tätä päivää sivunneesta aiheesta ;) Nokkelimman pokkelimmat voivat jo arvata, mistä on kyse. Nyt kuitenkin siihen epäonnistuneeseen päivän asuun.



Päällä olu siis äidiltä lainassa oleva Nanson hame, H&M:n sininen peruspaita ja Bik Bokin hihaton paita, jota käytin taas liivin ominaisuudessa enemmänkin. Koska ahdistuin näistä kuvista pahasti revin kuitenkin tuon paidan helman tuolta hameen alta tuohon päälle, ja jätin violetin paidan kokonaan auki.


Tosin nyt kun taas katselen näitä kuvia tässä postausta tehdessäni, niin ei tuo nyt niin kauhealta näytäkään :D En silti pitäisi sitä minään parhaiden joukossa olevana asuna. :D Värimaailma kuitenkin toimii mielestäni aika hyvin ;)


Loppuun vielä tämmöinen kevennys, vaikka kuva onki  aika sumuinen. En muuten taas ymmärrä, miksi hiuksiin on tullut taas tuollainen pörrö kohta, joka ei millään talttunut tänään harjatessa. Voisi olla kampaajalla käynnin aika. Tietäisinpä vaan, mihin suuntaan halaisin hiuksiani viedä. 

Tämmöinen asu oli kuitenkin tälllä kertaa päällä. ;)

Kommentit

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Söpö kettutyttö vai femme fatale?

Joulukalenteri luukku 8: Pokemon suklaajoulukalenterin luukku 8

Sotkuinen (ja" ruma") totuus elämästäni