Täydellinen syyslauantai

Päivä alkoi maailman parhaimmalla aamupalalla. Munakokkelia, croisantti, iso mukillinen kahvia ja herkullinen itseleivottu muffinssi <3


Aamupalan seuraksi katselin netflixistä Family Guyta


Päivän asun koostaminen alkoi idesta...


....ja huipentui itse kokonaisuuteen ;)






Aina yksityiskohtiin saakka ;)




 Päivän ohjelmahan oli siis ensin kaikenkarvaisen ruuanlaiton jälkeen mennä kirpprille. Tein löytöjä kassillisen verran. Kaikkea en nyt kerralla jaksa kuvailla. Teen ehkä vaatteista erikseen postauksen, tai näytän ne sitten aina asukuvissa. En tiedä vielä miten tekisin. Otin kuitenkin otoksen kirpparilta löytämästäni aivan ihanasta laukusta. :)


Se on musta, ja täydellisen mallinen. Siinä on myös erittäin hyvä olkahihba. Unohtamata hienoja yksityiskohtia. Hiemanhan se on kulunut paikoitelle mutta mitään isompia reikiä siinä ei ole. Maksoi vain 5 euroa. :) 

On ollut täydellinen lauantai. Aurinko on paistanut. Sain käydä hyvän ystävän kanssa kirppistelemässä, ja kavilla. Kävimme myös keskustan kaupoissa nopeasti (josta löytyi vielä viimeiset, tällä kertaa OIKEASTI, alelöydöt ;)).  Kun tulin kotiin sain syödä itse tekemääni pitsaa, ja muffinssin jälkkäriksi. Tein mahtavia löytöjä, ja olo on iloinen. Nyt kuitenkin taidan mennä päiväunille. Ne kruunaavat ihanan syyslauantain oikein mkavasti!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Joulukalenteri luukku 8: Pokemon suklaajoulukalenterin luukku 8

Söpö kettutyttö vai femme fatale?

Sotkuinen (ja" ruma") totuus elämästäni