Tästä päivästä




Tänään oli päälläni seuraavat vaatekappaleet. Mustat housut (H&M), sininen ruutupaita (en muista merkkiä, ostettu kuitenkin Lieksasta jostain pienestä yksityisestä vaatekaupasta), Ohut vihreä neule (kirpparilta, Top Shop).


Omasta mielestäni aika onnistunut asu. Värit olivat kohdallaan, ja viihdyin asussa tosi hyvin. Ihan meikäläisen näköinen ;) Tässä asussa hiihtelin siis tänään kaupungilla Timon äidin kanssa. Kävimme keittolounaalla taitokorttelin kahvilassa. Bataattikeittoa oli, ja oli muuten hyvää. :D Käytiin nopeasti myös Carsonilla. Kaupungilta menin anttilan kautta suoraan yliopstolle, missä piti olla tapaaminen gradun ohjaajan kanssa. Hän oli kuitenkin lähdössä. Oli yrittänyt saada yhteyttä sähköpostilla, mutta enhän minä sitä tietenkään ollut lukenut. Tapaaminen siirtyi maanantaille. Saipahan vähän armonaikaa. Niin, ja pääsin kansantaloustieteen luennoille.

Otin tänään poikkeuksellisesti myös kampauksesta kuvaa. Tai no, Timohan nämä kuvat minusta kuvasi. Laitoin tukan nutturalle, kun se oli eilisestä kapmauslitkusta vielä jämäkkää. Helpommin muotoiltavaa siis ;) Tykkäsin kampauksesta kyllä suunnattomasta, vaikka en mikään nutturataituri olekaan.



Sain tänään vielä Timon vahemmilta hieman synttärirahaa, ja vielä yhden tavaralahjankin Carsonilta. Kuvasin senkin teidän iloksenne. Minun piti myös käydä vähän pienentämässä rahaa, joten kävin Anttilassa pienillä kosmetiikka ostoksilla :D


Muumimukit olivat Carsonilla tarjouksessa. Maksoi jotain 11 euroa ehkä suunnilleen. Olen jo pidemmän aikaa haaveillut tästä nimenomaisesta Nipsu-mukista. Ja nyt sain ;) Kiitoksen vaan Timon äidille, joka lukee tätä blogiakin. :D Olen erittäin onnellinen uudesta asukkaastani muumimuki kokoelmiin :D

No, itse ostin sitten Anttilasta tosiaan sitä kosmetiikkaa. Täydensin vähän varastojani tarpeellisilla tuotteilla (No ainakin omasta mielestäni).


Tuli näköjään väreiltään melko samanlaisia tuotteita ostettua. Lumenen Natural Coden kynsilakka vaalenaviolettina. Tärkeä lisä kynsilakkakokoelmiini, sillä tuon väristä minulla ei vielä ole. Kasvovettä, jota ilman olen elänyt nyt pitkään. On muuten samaa sarjaa, kun kasvojen pesuaineenikin. Sitten otin yllätyskortin kokeiluun. Biozellin Color Maskin. Saa nähdä auttaako se pitämään tukkani sävyn kauniina pidempään. ;)

Sellaista arkea, ja sellaisia ostoksia tänään. Loppuun vielä kuva, joka koskee tämän illan suunnitelmiani ;)


Pieni vilautus uimapuvustani. Tänään tosiaan lähdetään kaverin kanssa uimahalliin uimaan, kuten jos haastepostauksessa aamulla kirjoittelin. Tämä uusi uimapukuni on myös tämän kesän ostos. Nyt kehtaa uimahalliinkin mennä, kun on nätti uimapuku :D

Kommentit

  1. Kivat värit päivän asussa, ja ihana tuo kynsilakka! Kerro sitten, tehoaako tuo Biozellin Color Mask. :) KC Professionalin color maskista olen tykännyt tosi paljon, mutta tuo on varmaan edullisempi?

    VastaaPoista
  2. Kiitos. :) Värikkyys on kivaa. Joo, taitaa se olla halvempi. Mitähän se ois maksanu..jotain päälle 9 euron..tai just jonku 10 euroo korkeintaan. Tuossa lukee myös että 2-3:n käyttökertaan riittäis puolipitkiin hiuksiin. Saa nähä millasta on :D Voin vaikka bloggailla tänne blogiin käyttlkokemuksia jahka oon koleillut tuota :D

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Söpö kettutyttö vai femme fatale?

Joulukalenteri luukku 8: Pokemon suklaajoulukalenterin luukku 8

Sotkuinen (ja" ruma") totuus elämästäni