Päivän asua ja fiilistä




Päivän asussa tänään. Printtipaita (Helsingin Uff), hame (Joensuun valintakirppis), neule (Joensuun valintakirppis, alunperin Topshop), ja sukkahousut (Anttilasta)


No entäs sitten se päivän fiilis? Vähän on ollut väsähtanyt olo tänään. Aamulla kaikki näytti sujuvan jouhevasti ja sain itseni kuudelta ylös. Sain itseni myös kahdeksaski yliopistolla kansantaloustieteen luennoille. Nekin istuin kokonaan, ja luulin ainakin välillä jopa tajuavani aiheesta jotain.

Luennot loppuivat kymmeneltä, jonka jälkeen menin sitten odottelemaan erään yliopiston ruokalan avautumista. Kävin sitten lounaalla jo 10:30. Tämän jälkeen menin vähän ennen yhtätoista kirjastoon lukemaan tenttiin. Tunnin jaksoin lukea kunnes alkoi väsyttämään senverran, että oli pakko lähteä kotiin.


Kotona Timo otti minusta asukuvat. Sen jälkeen painelin petiin nukkumaan. Tässä vaiheessa kello oli ehkä puoli yksi. Nukuin sitten puoli neljään asti. Sen jälkeen en olekaan oikein mitään saanut aikaiseksi. Suunnitelmanahan oli tänään ehtiä tekemään vaikka mitä. Vaan ei nyt ihan onnistunut. 

Tiedän,että gradua pitäisi alkaa työstämään ihan tosissaan. Minulla tuntuu vain olevan joku lukko päällä, joka estää aloittamisen. En tiedä mistä se lukko on tullut mutta siellä se vaan on. Ja se ärsyttää. Välillä tuntuu siltä, että en varmaan koskaan tule valmistumaan. Huoh. Huomenna olisi gradun ohjaajan tapaaminen, ja en hienoista sanoistani huolimatta ole päässyt kovin paljon pidemmälle kuin viimeksikään. Lähinnä olen vain lainannut kasan kirjoja, joita en sitten ole jaksanut vielä kauhean paljon edes lukea. Olen tällä hetkellä vähän turhautunut itseeni. 

Pitää kuitenkin toivoa, että kyllä tämä vielä tästä paranee. Kunhan totun taas arkirytmiin loman jäljiltä. Nyt iltatoimille, ja sitten sänkyyn lukemaan vaikkapa yhtä gradua varten lainaamista kirjoistani. Huomenna sitten uudella innolla opintojen kimppuun.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Söpö kettutyttö vai femme fatale?

Joulukalenteri luukku 8: Pokemon suklaajoulukalenterin luukku 8

Sotkuinen (ja" ruma") totuus elämästäni