Lauantain höpinöitä


Hello! Joensuussa on ollut tänään kuulas syyspäivä. Aiemmin laittelinkin jo kuvia päivän asusta. (tuli muuten kiire silloin, joten älkää ihmetelkö asupostauksen sanattomuutta. Ehdin nimittäin juuri ja juuri laittamaan kuvat ja julkaisemaan postauksen ennen kuin piti lähteä kaverin ja hänen poikkiksensa kyytiin. Hakivat minut kylään luokseen ;)

Kuten ne, ketkä edellisen postauksenkin lukivat, varmaan huomasivat innostuin tänään samaan taas hauskoja ulkokuvia. Tuohon asupostaukseen pääsee tästä. Käykää toki antamassa kommenttinne päivän asusta, ja asukuvista sinne. Kampauksestakin saa antaa mielipiteitä ;) Itse tykkäsin kyllä. :D

Nyt ajattelin kuitenkin erikseen valottaa tätä kulunutta, ja kuluvaa päivää vähän enemmän ihan erillisesstä postauksessa.

Olen tänään katsonut monta jaksoa Gilmoren Tyttöjä. Se on niin syksysarja kuin voi vain olla. Kaudetkin alkavat yleensä kesän lopusta tai syksyn, ja koulun alusta. Ja tunnelmallisimmillaan sarja on aina silloin, kun siinä on menossa syksy, tai ensilumet satavat. Sarjan syksyisyys onkin yksi syy, miksi siitä niin pidän.
Toinen syy on tuo ylläolevissa kuvissa näkyvien Lorelain ja Roryn äiti-tytär-suhde. Kuin myös heidän keskustelunsa, ja monet viittaukset kirjallisuuteen, musiikkin ja popkulttuuriin. Kolmas syy on sitten kaikki oudot henkilähahmot, joita sarja vilisee. :D Olen ostanut itselleni viisi ensimmäistä tuotantokautta. Koko sarjasta puuttuu enää kuudes ja seitsemäs kausi. Nekin aion vielä joskus hommata. :D

Nyt jos kuitenkin vaihdan aihetta. Tein tänään viileän syys(herkku)päivän kunniaksi ison vuuallisen lasangea.


Ja ihana teekannu pääsi lasangen kanssa kuvaan, koska se näytti niin tunnelmalliselta siinä :D Lasangen tein jo ennen kun lähdin kyläilemään. Kylässä olin monta tuntia, kunnes kaveri heitti minut vähän ennen viittä keskustaan. Kävin filmtownista Iron Man 3:sen lainaan, ja sitä ajateltiin Timon kanssa tänään katsella vielä.

Nyt pitäisi vain ennen sitä paistaa lettuja, ja tehdä tzatzikia ruissipseilleni. Pitäähän sitä leffaeväät olla ;) Oikein mahtavaa viikonlopun jatkoa kaikille!

Kommentit

  1. Gilmoren tytöt ♥ Katoin kaikki jaksot maratonina tuossa noin vuosi sitten. Ja toki olin katsonut kaikki jaksot aikaisemmin myös Ylen kanavilta. On yks mun lempparisarjoista johon en kyllä koskaan tule kyllästymään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, Gilmoren tytöt on sellainen sarja jonka vois kattoa vaikka tuhat kertaa ja sitten vielä toiset tuhat kertaa siihen perään ;)

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Söpö kettutyttö vai femme fatale?

Faktoja x 10

Joulukalenteri luukku 8: Pokemon suklaajoulukalenterin luukku 8