Lökäpöksyn asu ja kuulumiset

Jälleen on uusi viikko alkanut. Tulinkin jakamaan teidän kanssanne tämän päivän asukuvat, ja kertomaan siinä lomassa vähän tämän päivän  kuulumisia, ja viikon suunnitelmia. Ensin kuitenkin se päivän asu.


 Päällä on ollut tänään siniset (lökä)pöksyt Kapphalista. Saman puljun jo muutaman vuoden takaa oleva pitsipaita, sekä eräältä kirpparireissulta ostettu violetti H&M neule.


 Vähän on tuota otsikkoa selitettävä. Nämä ihanat siniset housut ovat mukavat jalassa, piretän väriset ja kaikin puolin mahtavat. Niissä on vain edelleenkin se yksi huono puoli. Lahkeet ovat todella löysät minulla, eivätkä istu. Olen tainnut valittaa samasta asiasta kerran ennenkin. Ahdistaa, kun olen siinä painovaiheessa,että housujen lahkeet ovai aina auttamatta liian leveät, koska lantioni ja vyötäröni ovat todella isot suhteessa noihin jalkoihin. Eli istuvia housuja en löydä mistään. Murgh. 


No jotta ei toistaisi koko ajan vain itseäni, niin kerrotaanpa hieman tästä päivästä. Aamupäivällä kävin kaupungilla tekemässä pieniä ostoksia, kun oli kauppakeksus Iso Myyn hintajäristys :D Ja Seppälässä oli vieläkin Midseason sale. Samalla reissulla kävin myös citymarketissa. Ostoksista tulee ihan oma postauksensa tähän perään :D Päivä jatkui sen jälkeen luennoilla, joista myöhästyin viisi minuuttia. Eipä tuo nyt niin haitannut. Luentosalissa oli karsea haju melkein koko luentojen ajan, kun kyseisessä rakennuksessa tehdään jotain remonttia. Ei kiva. Aihekin oli tylsä kansalntaloustiede. Kurssi, joka olisi pakko päästä tämän vuoden puoella läpi. Ja tietenkin luultavasti minulle hen.kohta vaikein kurssi koko yliopiston ajalta. Se hemmetin matematiikka! 

Äsken tulin sitten kotiin, ja aloin heti naputtelemaan tätä postausta. Tänään pitäisi vielä vähän opiskella. Ihan itsenäisesti täällä kotona. Luettava materiaaleja läpi tuohon edellä mainittuu kurssiin viitaten. Minun tekemäni tavarakast pitäisi myös raivat täältä olohuoneesta. Olen viime aikoina pesinyt täällä hieman, ja niitä "pesiäni" löytyy joka puolelta. :D 

Tällä viikolla on tarkoitus tehdä töitä gradun suhteen (viimeinkin nyt kun Eurooppaoikeden-tentti on onnellisesti takana), ja käydä torstaina Timon äipän ja kummitädin kanssa syömässä. Ei mitään sen kummallisempaa ohjelmaa kuitenkaan. Paitsi saatan ehkä mennä kampaajallekkin joku päivä. Saa nähdä eestynkö loppujen lopuksi moista aikaa varaamaan. Täytyy vain näin syyskuun viimeisenä päivänä todeta, että menipä taas kuukausi nopeasti ohi. Kohtahan on tätä menoa jo se joulu :D

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Söpö kettutyttö vai femme fatale?

Faktoja x 10

Joulukalenteri luukku 8: Pokemon suklaajoulukalenterin luukku 8