Pärstäkertoimen parannustuotteet



Tällä viikolla on postailu ollut aika laihaa. Bloggaamattuus on johtunut lähinnä siitä, että piti valmistautua Eurooppa oikeuden tenttiin, joka oli tänään. Vaikka voi olla, että valmistauduin siltikin liian huonosti( saatoin ehkä katsoa Gilmoren Tyttöjä dvd:ltä enemmän kuin lukea tenttiin). Nyt kuitenkin olisi mentävä asiaan, että ehtisin saada tämän kuun haasteen itelleni 30:stä postauksesta saatettua loppuun. 

Tänään jatkammekin sen vuoksi pärstäkertoimen hoidon merkeissä. Tällä kertaa keskitytään niihin tuotteisiin, joiden avulla tätä pärstää yritetään epätoivoisesti saada näyttämään parhaat puolensa. Eli meikkipussin sisältöön olisi tarkoitus tarttua. 





Meikkilaukun ulkomuodon, ja nopean vilkaisun sen sisällöstä saatte yllä olevasta kuvasta. Kuten näette, meikkilaukulla on ikää. Otin sen itseasiassa vähän aikaa sitten uudestaan käyttöön vuosien tauon jälkeen. Tuntui vain siltä.

No ehkäpä laukun sisältö kaipaisi vähän selityksiä. Aloittanen ensimmäisestä asiata, jota laitan kasvoilleni heti kosteusvoiteen jälkeen. Nimittän BB-voiteestani.


 Kuten näette ylemmästä kuvasta, on minun käytössäni Maybeline Dream Pure voide värinään medium. Olen havainnut kyseisen tuotteen aiva toimivaksi. Välillä tosin mietin, onko se liian tummaa iholleni mutta enimmäkseen se on hyvää stuffia :D Se on kevyt, kosteuttaa itsessään ja peittää punoitusta aika hyvin. :D

Seuraavaksi taidan siirtyä kuvailemaan kuitenkin silmämeikkini olennaisia osa.


Ripsentaivuttimet ovat musta, koska kuten typerä hiuslaatuni, myös ripsiräpsytteni ovat ärysttävän suorat. Kehtaavat jopa kaartua alaspäin aivan kuten huuleni hymyillessä. Olen katsonut parhaimmasi räpsytaivuttimeksi tuollaisen metallisen härpäkkeen. Selleaiset muoviset eivät toimi minulla niinkään hyvin kuin nuo. Lisäksi samassa kuvassa on säälittävä kokoelmani luomisiveltimiä. 

Tiedän,että pitäisi hommata parempia siveltimiä. Meikinteko tarvikkeet vaan eivät ole kovin kukakroystävällisiä. En oikein tiedä mistä etsisin parempia ja halpoja välineitä. Kellään ehdotuksia tähän dilemmaan?



Ylläolevissa kuvissa komeilevat luomivärini. Sokoksesta ostettu pieni luomiväri liilan sävyissä, josta on merkki kulunut jo pois, enkä muista mikä se oli. Seppälästä ostettu Wet`n Wildin myös aika liiloja sävyjä sisällään pitävä hieman isompi palettinen tapaus köllöttelee siinä vieressä. Toisessa (aivan eri kuvassa siis) on uusin luomivärini, jonka ostin viikko sitten Anttilasta. Lumenen Natural Codea. On toiminut muuten vallan hyvin ;)

Luomivärit eivät vielä kuitenkaan riitä dramaattisen ilmeen luomiseen, vaan tarvitaan muutakin.

 Eli uuh ja aah, ylläolevassa kuvassa pönöttävän eyeliner, sekä maskara. Eylner on Lumenen Natural Codea (ollut minulla aivan liian monta vuotta käytössä), ja ripsiväri a.c.a maskara on Yves Rocherin Sexy Pulp. Molemmat kuvassa olevat tuotteet ovat hyviä. Olen tykästynyt tuohon ripsariin erityisesti. Se antaa volyymiä. Valitettavasti se myös karisee silmien alle :( Ei taida löytyä ripsaria, joka ei minun silmistäni lähtisi karkaamaan.

Nämä kaikki edellä mainitut meikkituotteet asuvat kukallisen meikkilaukkuni sisällä. Kaikkia käytän melkein joka päivä (paitsi silloin, kun en ole menossa minnekkään kummallisempaan paikkaan kuin kauppaan tai lenkille.), mutta luomivärejä toki vaihtelen välillä. Fiiliksen mukaan :D Tämä arsenaali laukkuineen asustaa kylpyhuoneessa.

Meikkejäni on toki vielä muutama lisää. Niillä vain on eri koti. Nimittän aina mukanani kulkeva...


Tigeristä ostettu pieni pilkullinen ihanuus pussukkani. Siinä pidän tuotteita, joita pitää lisäillä kuitenkin päivän aikana.


Ensimmäisenä ylempänä majailevat puuteri, ja puuterihuisku. Puuteri on Rimmelin Stay Matte. Merkki jota olen käyttänyt vuosia. :D


Kauniit huulipunani. Vasemmalla Yves Rocherin vaalenapunainen ja oikealla Lumenen, olisiko fuksian värinen. Arvatkaa muuten kumpi on lempparini? ;) Molemmat punat ovat mielestäni hyviä. Ainut huono puoli molemmissa on, että niitä pitää olla koko ajan lisäilemässä.



 Viimeisenä mutta eu suinkaan vähäisempinä huulirasvani. Labellon Vitamin Shake, joka on todella hyvä ja kosteuttava. Lisäksi The Bodyshopin suklaantuoksuinen yksilö, joka on makeaakin makeapi. Huulirasvaa läträän yleensä useammin kuin huulipunaa. 

Siinäpä tämnhetkinen meikkiarsenaalini. Nyt jos sallitte, menen katsomaan lisää Gimoren Tyttöjä. Ah, ihanaa kun on viikoloppu <3


Kommentit

  1. Kivoja tuotteita! Mulla on myös tuo The Body Shopin suklaahuulivoi, se on kyllä aivan ihana. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, se on :) Parhaimman tuoksuinen huulirasva, joka miulla on koskaan ollu :D

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Söpö kettutyttö vai femme fatale?

Joulukalenteri luukku 8: Pokemon suklaajoulukalenterin luukku 8

Sotkuinen (ja" ruma") totuus elämästäni