Harmaata arkea

Tänään oli jo energiatasoltaan hieman parempi päivä. Nukuinkin aamulla peräti yhdeksään asti, joten se voi selittää asian. Päänsärkykin hellitti jo, vaikka pientä juilimista välillä onkin ollut edelleen. Päivä oli kuitenkin tuottoisampi kuin eilen. Onnistuin lähtemään yliopistolle tänään vähän ennen kahtatoista. Siellä lueskelin tenttiin, kävin syömässä, lueskelin vähän lisää ja menin sitten luennoille kahdesta neljään. Tarkemmin sanottunua siis 14:15-15:45 istuin luennoilla. Kotona olen luesekellut ja katsellut telkkaria. Kävimme myös iltalenkillä :D Seuraavaksi hieman kuvia tästä päivästä.


 Ensimmäisenä tietenkin asukuvaa. Päällä olevat paidat ovat molemmat noin vuodentakaisia kirpparilöytöjä. Ovat muuten kumpainenkin alunperin Lindexiltä :D Valkoinen pusero on joskus asukuvissakin täällä näkynyt. Neule ei kai ole ollut. Itseasiassa minulla on ollut näiden kahden elementin yhdistäminen mielessä jo pidempään. Tänään koin aikani sen suhteen tulleen ;) Aivan kuten ajattelin, hyvältähän tuo paritus näyttää.


No tietenkin minulla on myös housut jalassa. Täällä jo kerran esiintyneet mustat housut, jotka ostin Kuopion Matkuksen H&Mstä elokuussa. Minua muuten sylettää aivan mahdottomasti se, että meikäläisen vartalonmalli on todella huono housuja ajatellen. En ikinä löydä hyvin istuvia housuja. Aina lahkeet lököttävät, koska jalkani ovat sanalla sanoen tikut. Ja lantio ja vyötärönalue sitten sen verran leveämpää tavaraa. Eikä tietenkään plusmitoitus housuissa voida ajatella sitä, että ei kaikilla hieman isommilla tytöillä välttämättä ne jalat ole välttämättä pitkät, tai niin leveät kuin muut paikat. Argh. No tähänhän auttaisi tietenkin se laihtuminen. Toisaalta miun lantio on leveä myös luonnostaan, ihan siis luuston puolesta. Luultavasti siitä ei koskaan tule kovinkaan kapeaa. Voipi olla, että tämä ongelma tulee olemaan minulla aina.  Vaikka laihtuisinkin:D  

Sormus on muuten ainoa sormus, jota käyttelen kihlasormuksen lisäksi. No, se on fyysisestikin ainoa sormukseni kihlasormuksen lisäksi. :D On esintynyt täälläkin usein. Esittelin sen kuitenkin nytkin. :D Ajattelin ehkä mielessäni, että siniset tennarini eivät riitelisi muun asun kanssa sitten niin paljon, kun minulla olisi samanvärinen sormus. Muita koruja en sitten käyttänytkään tänään.


Vähän piti vielä keikistelläkin. Luonnollisesti ;)



Jotta tämä blogi ei menisi pelkäksi asuhypetykseksi, otin ylläolevat kuvat tänään todisteeksi siitä, että jotain järkevää on tänään tapahtunut. Ne ovat yliopistolla otettuja. Kamera oli meinaan mukana. Tarkoitus oli kuvailla enemmänkin mutta sitten iski nolotuskohtaus, ja otin vain nuo kaksi kuvaa luentosalissa ennen luennon alkua. Vaivihkaa ;) Ympärillä oli ihmisiäkin mutta sattuneesta syystä en heitä kuvaillut. Eivät olleet edes tuttuja :D Paitsi muutaman historianopiskelijan tunnistinkin näöltään. Eivät hekään olleet sellaisia, joita olisin hirveästi tuntenut. 

Kuten kuvista näkyy, opintoni käsittelivät tänään aina niin ihanaa kansantaloustiedettä. Lisäksi luin ennen luentoja tuota Eurooppaoikeuden tentti kirjaa, jonka tentti muuten häämöttää viikon päässä. :D En muuten edes halua puhua siitä, mitä kansataloustieteen kurssi minulta vaatii. Siihen nähden Eurooppaoikeus on lastenleikkiä. Tänään luennoilla puhuttiin yhtälöistä ja derivoimisesta. Minä raukka en edes muista mitä derivoiminen on, vaikka hämärästi muistin, että sellaisestakin lukion lyhyessä matikassa puhuttiin :D Onnea siis vain minulle kansiksen kurssin läpikäymiseen. 


Onneksi kotona oli muuta lukemista. Toisen kirjan luin tänään kokonaan. Herätti muuten paljon ajatuksia. Niistä kirjoitan jossain vaiheessa toisen blogini puoelle. Kunhan eestyn. Ylläolevassa kuvassa siis on kirjoja, joita luen vain huvin takia.

Loppuun vielä kuva illan piristyksestä. Kyllä, taas join Zeroa. Timo sen suosiollisesti minulle osti lenkkimme varrelta ;) Käväisimme siis citymarketissa. Vettä hieman sateli tuolla kävellessämme mutta rohkeasti kävelimme lenkin kuitenkin. Hyvä me!


Nyt voisi hieman datailla, ja sitten mennä yöpuulle. Huomenna olisi taas paljon opiskeltavaa vaikka yliopistolle ei menoa luultavasti tule oleman. : D Enää pari päivää, ja sitten on viikonloppu taas. Tuskin maltan odottaa <3

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Joulukalenteri luukku 8: Pokemon suklaajoulukalenterin luukku 8

Söpö kettutyttö vai femme fatale?

Sotkuinen (ja" ruma") totuus elämästäni