Tämän päivän ostokset

Kuten tänään (juurikin tämän postauksen alla) kirjoittelin jo aiemmin, tuli käytyä tekemässä hieman ostoksia. Ajattelinkin, että esittelen ostokset tällä kertaa ihan omassa postauksessaan niin ei tule liikaa asiaa aina samaan tekstiin. (Tähän nyt saattaa vaikuttaa myös se, että alkaa olla viimeiset hetket tehdä paria viimeistä postausta, jotka tämän kuun 30:nen postauksen tavoitteesta puuttuu ;)).

Eli, mitä sitä taas tuli ostettua :D Mennäänpä aikajärjestyksessä. Ensin kävin Suomalaisessa Kirjakaupassa, jossa oli syysale. Sieltä löysin kirjan (kaunokirjallisuuta), ja vähän askartelujuttuja.


 Pääsen siis lukemaan, ja askartelemaan lisää lapsellisia koruja. ;) Luettavaksi ostettu kaunokirjallinen teos on tällä kertaa aikamoinen heräteostos. En ole kuullutkaan kirjasta, tai sen kirjoittajasta ikinä mitään mutta takakansitekstin perusteella kirja vaikutti mielenkiintoiselta. Tarinan juoni liittyy Espanjan noitavainohin :D Mielenkiintoista mystiikkaa siis. 

Samassa ostoskeskuksessa sijaitsevassa Seppälässä kävi myös. Siellä oli 70 prossan ale, ja tällä kertaa löysin sieltä pari asustetta.


Ostin tuollaisen hopean värisen kaulakorun, jossa oli tuollainen sydän riipus. Näyttää ihan sydänlukolta. :D Maksoi muistaakseni vähän päälle euron. Samoin ostin tuollaisia peruspinnejä kultaisina, jotka maksoivat vielä vähemmän kuin tuo koru. Nättejä ostoksia siis ;)

No, lput ostokset ovatkin sitten kaikki Citymarketista. 

 Käsirasvaa (oli jonkinlaisessa tarjouksessa), ja dödö. Hyvin tarpeellista siis. Vanha dödö on loppumassa, ja käsirasvan osto on tähän aikaan vuodesta aina perusteltavissa.


Vielä pari euron maksanutta vihkoa aleraalista. Ne nyt ovat ehkä vähän nuoremmille suunnattuja mutta itse tykkään käyttää paljon söpöjä ja lapsellisia paperi- ja toimistotuotteita ;) 

Sellaisia ostoksia :D Mitäs tykkäsitte?

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Söpö kettutyttö vai femme fatale?

Faktoja x 10

Joulukalenteri luukku 8: Pokemon suklaajoulukalenterin luukku 8