Early birthday girl

Minulla on huomenna edessä se päivä, kun täytän 26 vuotta. Juhlat pidin kuitenkin jo eilen, koska lauantai tuntui paremmalta päivältä niiden pitoon kuin maanantai. Vieraita ei ollut kovinkaan paljon. Vain yksi toveripariskunta. Kuopiossa asuvan ystävänikin kutsuin poikaystävänsä kanssa mutta he eivät päässeet paikalle. Hauskaa kuitenkin oli juhlissa silti, ja se on pääasiassa. Jaksoin jopa vähän laittautuakin. ;)


Päälleni laitoin vanhan kunnon seppälän farkkumekon, joka on ollut luottovaatteni jo pitkään. :D Sen alle tosin änkesin toisen seppälän mekon, jonka helmarimpsut näkyvät tuolta alta. Molemmat ovat olleet lempimekkojani jo parin vuoden ajan. ;) Hiuskoru on Glitteristä ostettu silloin Matkuksen reissulta. Asukuvat onnistuivat tas suhteellisen kivasti, joten laitetaanpa vielä pari esille.



Jaksoin eilen myös kihartaa hiukseni pitkästä aikaa, ja ihan kivat latvakiharathan niistä tuli. Viihdyin vaatteissa ja kampauksessa oikein hyvin. :D


Ilmekin oli pitkästä aikaa oikein iloinen. Mikähän siinä muuten on, että en osaa hymyillä suu auki, vaan aina huulet ovat tiukasti yhteen puristetut hymyillessäni. En tiedä käykö näin vain kuvissa, vai enkö ylipäätänsä osaa hymyillä muulla tavalla. Sitä kun ei itse voi oikein tietää. Aito hymy on kuitenkin kysessä, sillä oli todella hyvällä tuulella kuvan ottohetkellä. : D

Synttärit olivat aikalailla rakentuneet kahvipöytäilyn ja lautapelailun varaan. Se kun on hauskin tapa viettää aikaa ystävien kanssa. Herkuttelu ja pelaaminen siis, etenkin kun poikaystävät ovat mukana. Tällä kertaa minä sain valita ensimmäisen pelin. Päätös ei ollut vaikea, sillä tiesin sen mitä haluan pelata jo monta päivää etukäteen ;)


Nimittän Kreisi Aliasta piti päästä pitkästä aikaa pelaamaan. Oli muuten älyttömän hauskaa. : D Ei sitä oikein voi sanoin kuvailla, mitä pelissä tapahtui mutta nauramaan ainakin pääsimme. : D Toisena pelinä pelasimmekin sitten Livingstone nimist' lautapeliä, josta en ehinyt kuvaa nappaamaan. Pelissä kuitenkin liikutaan saman vesistön ja samojen saarien varrella, missä Livingstone aikanaan matkusti. Tarkoituksena on pystyttää telttoja matkan varrelle, mikä maksaa rahaa. Rahaa saa esimerkiksi kaivamalla timantteja, ja muuttamalla ne rahaksi. Lisäksi jokaisella pelaajalle on rahakirstu, johon pitää laittaa rahaa kuningattarelle. Se joka on "syöttänyt" kuningatarta vähiten häviää pelin aina automaattisesti vaikka hän olisi pelissä muuten ykkösenä. Hauska peli. Sen olivat vieraamme tuoneetmukanaan, sillä sitä ei ole meillä. 

Pelaaminen oli kyllä taas pitkästä aikaa aivan älyttömän kivaa. Tosin Kreisi Aliaksen jäljiltä olimme ystäväni kanssa hieman höperöitä. Joskus käy sääliksi noita poikaystävä parkoja :D Niin omituista settiä meiltä tulee ystäväni kanssa. : D

Khvipöydän herkuista, joita nautimme ennen pelaamista minulla ei ole kovinkaan hyviä kuvia. Jäi kamera mielestä, kun piti päästä niistä nauttimaan niin äkkiä. : D Pari kuvaa sain kuitenkin napattua.


Paistoin eilen ennen vieraiden tuloa ison satsin pitsarullia. Kaiken tein alusta loppuun itse. Hyviähän niistä tuli. Syömme niitä myös tänään ruuaksi. Rääppiäisiä, ja sitä rataa ;) Lisäksi oli Hot Rod sipsejä sekä tietenkin täytekakku. Timo omin kätösin leipoi puolestaan sen. Juomana oli teetä (itse tosin join pikakahvia), ja Pommackia. :D

Pelaamisen jölkeen ystäväni ja hänen poikkiksena lähtivät kanssani yksille Bar Playhin. Timo ei baareilusta välitä, joten hän jäi kotiin. Ihana ystäväni jopa tarjosi minulle sen yhden, joksi valikoitu karpalolonkero ;) Se taitaa nykyään olla vakkarijuomani baarissa. Olimme baarissa kirjaimellisesti sillä yhdellä.  : D Pelasimme siellä pari erää Kimbleä. Kivaa oli. En itse nykyään hirveän usein edes käy baareissa, ja silloin kun käyn niin mieluiten istumassa juuri sillä yhdellä, tai korkeintaan parilla. Niin se alkaa vissiin ikä painaa ;) Ennen kahtatoista oli jo kotona. Iltapalaksi nautin teetä, ja synttäriherkkuja. Siitä on jopa kuvakin. Tosin keinovalossa otettu.


Lahjojakin sain. Pieni ensimaistiainen niistä tuossa kuvassa. Osaatteko arvata mikä? ;) Niistä parista lahjasta, jotka sain tulee kuitenkin jossain välissä oma postauksensa. En tiedä vielä milloin, sillä yksi lahja on vielä tulossa postin kautta. 

Juhlat olivat kuitenkin erittäin onnistuneet, ja minulla oli aivan älyttömän hauskaa. Nyt taidan alkaa tässä taas myöhäiselle aamupalalle. Kakkuakin olisi vielä jäljellä ;)

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Joulukalenteri luukku 8: Pokemon suklaajoulukalenterin luukku 8

Söpö kettutyttö vai femme fatale?

Sotkuinen (ja" ruma") totuus elämästäni